Yaşam
  • 31.8.2008 17:33

MANYAK ANNE, ÇOCUĞUNU MİKRODALGA FIRINDA PİŞİRDİ

Mahkeme jürisi, Paris Talley adlı bebeğini fırına atarak öldürmekle itham edilen cani anneyle ilgili kararını, sekiz saat süren görüşmelerin ardından açıkladı.

Jüri, China Arnold'ı suçlu bulunurken, sanık hakkında verilecek ceza henüz açıklanmadı. Ancak annenin ölüm cezası alabileceği belirtiliyor.

Karar açıklanırken sakin görünen Arnold'ın, yerinden ayrılırken ağladığı farkedildi.

Ağustos 2005'te meydana gelen olay sırasında Arnold, dört çocuğu ve o zamanki erkek arkadaşı Terrell Talley, Dayton'daki bir aparman katında yaşadıyordu.

Arnold bebeğin ölümünden kısa süre sonra gözaltına alınmış ancak yetkililer, bir yandan tahkikata devam ederken anne de serbest bırakılmıştı.

Yetkililer, yapılan uzun araştırmalar ve bilimsel çalışmaların ardından mikrodalga fırının bebeğin ölümünde kullanıldığı sonucuna varıldığı.

Buna gerekçe olaraksa fırında yapılan incelemde bebeğin DNA'sına rastlanması ve bebeğin iç organlarında ciddi yanıklar tespit edilmesi gösterildi.

Arnold'ın avukatı, müvekkilinin olay günü çok sarhoş olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını öne sürmüştü.

Ancak cani annenin, bir hücre arkadaşına, erkek arkadaşının, çocuğun kendisinden olmadığını anlaması halinde terkedeceğinden korktuğu için fırına attığını söylediği belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:39

İLGİLİ HABERLER