Spor
  • 5.4.2021 11:09

Marcao ve Luyindama müjdesi

Ligde son 5 maçın 4'ünde kalesinde 11 gol gören Galatasaray'da Marcao ve Christian Luyindama, cezalı oldukları için Hatayspor deplasmanında forma giyememişti. İki stoperin de cezası sona erdi ve takıma geri döndü.Şimdi bu ikili, Fatih Terim'in görev vermesi durumunda Karagümrük karşısında forma giyebilecekler. Ancak cezalı duruma düştükleri ve 4-3 kaybedilen Rizespor maçında kritik hatalara sebep olan bu ikilinin nasıl bir performans göstereceği de ayrı bir merak konusu.

Mostafa Mohamed'in performansı düşüşte

Galatasaray kariyerine fırtına gibi giren Mostafa Mohamed, ligde forma giydiği son 4 maçta da gol atamadı. Hatay karşısında 1 isabetsiz şutla maçı tamamlayan Mısırlı forvetin bir an önce toparlanması umut ediliyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın uzun uğraşlar sonucunda satın alma opsiyonuyla Zamalek'ten kiralık olarak devre arasında kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, son dönemde adeta yokları oynuyor. Takıma çok çabuk bir şekilde uyum sağlayan Mohamed, Süper Lig'de çıktığı ilk 5 maçta rakip fileleri 5 kez sallamıştı. Aslan'ın gol yollarındaki sıkıntılarını bir anda çözmeyi başaran Mohamed, sonrasında ise performansında büyük bir düşüş yaşadı. Aslan'ın deplasmanda 2-1 kaybettiği Ankaragücü maçında kırmızı kart gören 23 yaşındaki oyuncu, 3-0 kazanılan Kayseri karşılaşmasında formasına kavuştu ama gol katkısı yapamadı.

Falcao formayı alacak

4-3'lük Rizespor mağlubiyetinde de etkisiz kalan Mohamed, Milli aranın ardından Hatay mücadelesinde hiç ortada yoktu. Fatih Terim'in ikinci yarının başında oyundan aldığı Mısırlı forvet, sadece 1 isabetsiz şutla maçı tamamladı. Terim'in bir an önce kendisine gelmesini istediği Mohamed'in yerine Karagümrük karşısında Radamel Falcao'nun ilk 11'de tercih edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Güncellenme Tarihi : 5.4.2021 11:12

İLGİLİ HABERLER