Asayiş
  • 16.12.2011 17:44

MARDİN'DEKİ TERÖR SALDIRISINA 4 TUTUKLAMA

MARDİN (A.A) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde Astsubay Oktay Aydoğan ve sivil memur Rifat Ün'ün hayatını kaybettiği terör örgütü saldırıyla ilgili 4 kişi tutuklandı.
Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Nusaybin ilçesinde Karakol Komutanı Başçavuş Oktay Aydoğan tarafından kullanılan özel araca teröristlerce silahlı saldırı düzenlendiği hatırlatılarak, bu saldırıda Aydoğan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği, araçta bulunan sivil memur Ün'ün de yaralı olarak Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne oradan da Ankara GATA'ya sevk edildiği, ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.
Saldırıyı gerçekleştiren şahıs veya şahısların tespitine yönelik olarak, olayın gerçekleştiği andan itibaren yapılan titiz çalışmalarda, çalıntı araç ile eylemi gerçekleştirdikleri tespit edilen B.T. ve M.L.E'nin 26 Kasım 2011 günü, D.D'nin 2 Aralık 2011 günü yakalandıkları kaydedilen açıklamada, ''Olayın şüphelilerinden olan S.D. 13 Aralık 2011 günü İstanbul'da yakalandı. 4 kişi de adli mercilerce tutuklandı'' denildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:23

İLGİLİ HABERLER