Gündem
  • 29.8.2017 22:21

Mark Zuckerberg’dan kızına anlamlı mektup

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, Facebook hesabında eşi Priscilla ile birlikte önceki gün dünyaya gelen ikinci kız çocukları 'August' için anlamlı bir mektup yazdı.

Zuckerberg, “Priscilla ve ben, kızımız August'a 'hoş geldin' deriz" diye başladığı mektubunda, şunları ifade etti:

"Sevgili August, dünyaya hoş geldin. Senin annen ve ben olarak nasıl birisi olacağını düşünerek çok heyecanlıyız. Kız kardeşin doğduğu zaman, biz sen ve kardeşin büyüyecek bu dünya hakkında bir mektup yazmıştık. Umut ettiğimiz daha iyi eğitim, daha az hastalık, daha güçlü topluluklar ve daha büyük eşitlik içeren bir dünyadır.

Yazdıklarımızı bilim ve teknolojideki tüm ilerlemelerle, kuşağınız bizimkilerden daha iyi yaşıyor olmalı ve bunun gerçekleşmesi için bizim görevimiz olan bir sorumluluğumuzdur.

Bazen ana ışığı yanlış yolda düşebilir ancak bir zaman pozitif düşünce büyük kazançla ortaya çıkacaktır. Kuşaklarınız ve geleceğiniz konusunda iyimseriz. Ancak büyümen ile ilgili yazmadan biz senin çocukluğun hakkında konuşmak istiyoruz. Bu dünya çok ciddi bir yer olabilir. Bu nedenle önceden senin dışarıya çıkıp kendine zaman ayarlaman ve oynaman lazım. Büyünce meşgul olacaksın. Dolaysıyla sen tüm çiçekleri koklayarak istediğin çiçekleri kovana toplanmanı istiyorum.

Umarım en sevdiğin Dr. Seuss’un yazdığı Vipp Vipper hakkında kitaplarını kendi hikayelerini keşfetmeye başladığın kadar çok okursun. Umarım her renk atı kardeşin Max ile evcilleştiren kadar atlıkarınca atlarsın. Umarım istediğin kadar oturma odamızın ve bahçemizin çevresinde her türlü oyun oynarsın. Umarım umut uyandırırsın. Umarım mışıl mışıl uyursun ve büyük bir uyuyan gibi olursun. Umarım rüyalarında seni ne kadar çok sevdiğimizi hissedersiniz. Çocukluk büyülü gibidir.

Sen sadece bir kez çocuk olabilirsin. Dolaysıyla geleceğini düşünerek bu anı geçme.Bu dünya senin ve senin nesildeki çocuklar için yaşabileceği gibi bırakmak için elimden gelen her şey yapacağız.August, biz seni çok seviyoruz. Biz seninle maceraya gitmek için heyecanla bekliyoruz.Sana sevinç, sevgi ve bize verdiğiniz umut dolu bir hayat diliyoruz."

Güncellenme Tarihi : 29.8.2017 22:23

İLGİLİ HABERLER