Medya
  • 15.10.2020 09:01

Markaların Reklamlarında Dijital Baskının Gücü Nedir?

Reklam denilince akla gelen tek şey, markaların tüketiciler ile birleştirici gücüdür. Dijital reklamın son yıllarda artmasıyla beraber geçmişten günümüze gelen, çoğu zaman bitmemesiyle de bilinen geleneksel reklam konusunda faydalanabileceğiniz birbirinden fazla reklam modellerinden yararlanabilirsiniz. Bunun için, güçlü bir görsel ve metin tasarımlarının birleşimiyle beraber istediğiniz gibi niteliklere sahip dijital baskı modellerinden faydalanabiliyorsunuz.

 

Pek çok açıdan faydalanılacak olan dijital baskılar ile baskı türü ve adedine göre birbirinden farklı noktalarda yararlanabilirsiniz. Öncelikli olarak baskı kalitesi önemli bir adım olurken günümüzde çok fazla etkenlere karşı da değişkenlik gösterir. Baskı yapılan sayı, çalışmalarda zamana karşı yarış gerekiyorsa zaman sıkıntısı yaşamama noktasında önemlidir. Kaliteli bir iş sürecinde hızlılık önemliyse, ikinci planda tercih edebilirsiniz. Bunlarla beraber baskı hızını maliyete göre değerlendirdiğinizde de yine fark yaratmaktadır.

 

Faydaları saymakla bitmeyen dijital baskılarda, broşür, el ilanı dışında afişler ya da benzer reklam modellerinde de faydalanılabilir şekilde birçok nitelikte markalar, reklam için dijital baskı gücünden faydalanırlar. Sürenin önemli olduğu alanların tamamında ofset baskı yerine doğrudan dijital baskı kullanılır. Dijital ortamda hazırlanan tasarımlar, bir kâğıt yerine eşya ya da ürünler üzerine basılacaksa bunun için UV baskı modelleri de ön plana çıkmaktadır.

 

UV Baskı Farkları Nelerdir?

 

Geleneksel reklam modellerinde UV baskı modellerini kullanarak, eşyalar üzerinde çeşitli baskı modelleri kullanabilirsiniz. Bununla beraber en iyi şekilde nitelendireceğiniz şekilde, dijital baskı anlamında tercihlerinizi yapabilir ve dijital ortamlarda yararlanacağınız gibi eşyalar üzerinde de baskılar yaptırılarak promosyon ürünü olarak ya da belli bir alana ultraviole ışınlarıyla beraber 1 saniyede kuruyan modelde ışınlarla doğru baskılardan yararlanabilirsiniz.

 

Göz alıcı renklerle beraber en doğru metinler sayesinde hedef kitlenizi harekete geçiren, reklam modelleriyle birlikte görsel şölenlerle mağazalarınızın daha dikkat çekici olmasını sağlayabilirsiniz. Bu konuda yararlanabileceğiniz marka anlamında baskı hizmetlerinde Boran Reklam ile çalışabilirsiniz. İhtiyaçlara yönelik açık havalara ait reklam panolarından mağaza görsellerine, özel projeler için afişlerden UV, dijital baskılara kadar çok çeşitli çalışmalarda başarılı şekilde hizmetler sunmaktadır. Doğrudan web site üzerinden iletişime geçebilir, destek ve bilgi alabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 15.10.2020 09:03

İLGİLİ HABERLER