Markette silah satarken yakalandılar

1 dk okuma
Markette silah satarken yakalandılar

Hızlı Özet

İstanbul Polisi; Ataşehir İlçesi İçerenköy Mahallesi'ndeki bir market içerisinde yasa dışı silah satışı yapıldığını tespit etti.






 Adrese baskın yapıldı ve tezgah kısmının altında yapılan aramalarda üç adet ruhsatsız tabanca, üç adet şarjör ve 14 mermi ele geçirildi. İş yeri sahibi V.Ö. gözaltına alındı. V.Ö.'nün ikamet adresine de operasyon düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda bir adet kuru sıkı tabanca, 25 mermi, bir adet av tüfeği ve 29 adet av tüfeği mermisi ele geçirildi. V.Ö.'nün suç ortağı U.K. da gözaltına alındı. İki şüpheli de "Silah Kaçakçılığı ve Ticareti" suçundan adliyeye sevk edildi.




Bu haber 707 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dikkat.. Ehliyet kullanımında süre değişiyor
Asayiş

Dikkat.. Ehliyet kullanımında süre değişiyor

Milyonlarca sürücüyü yakından ilgilendiren ehliyet düzenlemeleri, özellikle belirli yaş grupları için getirilen yeni kriterlerle gündemdeki yerini koruyor.

Habervitrini9693 Görüntüleme
Gülistan Doku dosyasının ‘en karanlık nokta! Munzur Üniversitesi’nin kameralarını kimler sildi?
Asayiş

Gülistan Doku dosyasının ‘en karanlık nokta! Munzur Üniversitesi’nin kameralarını kimler sildi?

Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, soruşturmanın ‘karanlık noktası’nı işaret ederek hesap sordu. Abla Doku “Dinar köprüsünü gören Munzur Üniversitesi’nin kameralarını kimler sildi?" dedi. Öte yandan kirası başkası tarafından ödendiği iddia edilen, 1+1 öğrenci evinin Gülistan ile olan bağlantısı da araştırılıyor.

Habervitrini14940 Görüntüleme
Atlas Çağlayan'ın ailesini tehdit eden şahsın aldığı ceza belli oldu
Asayiş

Atlas Çağlayan'ın ailesini tehdit eden şahsın aldığı ceza belli oldu

Güngören'de çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'ın ailesini tehdit eden şahsın aldığı ceza belli oldu. Sanık Muhammed Yusuf Kazıcı, "nitelikli yağmaya teşebbüs" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme" suçlarından 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Habervitrini10449 Görüntüleme
Çanakkale’de açığa alınan kadın hakim adliyeyi bastı!
Asayiş

Çanakkale’de açığa alınan kadın hakim adliyeyi bastı!

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı kadın hâkim F.T., 6 ay önce kızının tenis dersleri sırasında kendisi gibi eşinden boşanmış olan inşaat mühendisi 36 yaşındaki Burak Doğan ile tanıştı.

Habervitrini9530 Görüntüleme