Spor
  • 25.11.2021 10:34

Marsilya, Galatasaray maçına bir puana geldi

Galatasaray-Marsilya maçını analiz etti: Patrico D'Amico: "Galatasaray bu sezon Avrupa'da özel bir performans sergiliyor. Marsilya 1 puan için sahada olacaktır." Laurent Abitebol: "Marsilya İstanbul'a dinç geliyor. Galatasaray derbi kaybetti ve çıkış arıyor. Bu bir beraberlik maçı."

Patricio D’Amico (Scout chef)

Lyon-Marsilya maçında yaşananlar bir sporsever olarak bizi üzdü. Galatasaray derbiden hasarlı çıktı ama Avrupa’da tutunmak, lider kalmak isteyecektir. Marsilya 1 puan için sahada olacaktır. Galatasaray bu sezon Avrupa’da özel bir performans sergiliyor, bu maçta da gözler Kerem'de, oynarsa Morutan'da olacak. Türkler çok özel bir hocaya sahip.

Lucas Özcan Köse (Oyuncu temsilcisi)

Derbiden çıkan sonuç Galatasaray takımını çok etkilemez. Avrupa’da oynama alışkanlığı olan Fatih Terim’in Galatasaray’ı bu maçta farklı bir motivasyon ve kontrollü oyunu tercih edecektir. Marsilya'nın maç oynamadan gelmesi bir avantaj gibi dursa da Galatasaray kendi evinde galibiyet almak için ekstra bir oyun oynayacaktır. Marsilya'da Milik, Luis Henrique, Cengiz gibi oyunculara dikkat etmek gerekiyor. Seyir zevki güzel bir maç futbolseverleri bekliyor.

Laurent Abitebol (Fransız futbolcu danışmanı)

Marsilya yarıda kalan maç sonrası İstanbul'a dinç geliyor. Galatasaray son derbide ezeli rakibine kaybetti. Bu maç onlar için bir çıkış maçı olacaktır. Özel bir taraftar kitlesi olan Galatasaray, kontrollü bir oyun oynayıp kendi evinde kaybetmek istemeyecektir. Rakipte Halil ve Kerem özel oyuncular. Marsilya tarafında ise Milik, Cengiz çok tehlikeli oyuncular. Bu maç beraberlik maçı gibi duruyor.

Lincoln da Silva (Brezilyalı menacer)

Marsilya İstanbul ’da kazanmak isteyecektir fakat Türk takımı seyircisi ile bu maçta favori. Ayrıca bu maçta vatandaşımız Marcao'nun performansı Brezilya'da merakla bekleniyor. O gerçek bir savaşçı.

Lincoln da Silva (Brezilyalı menacer)

İstanbul'da Fatih terim önderligindeki Galatasaray bu maçı kazanarak liderliğini sürdürmek isteyecektir. Sampaoli takımında en tehlikeli oyuncular Milik ve Cengiz. Galatasaray'da ise Kerem, Morutan ve Marcao'nun performansı belirleyici olur.


Narcis Julia (Scout)

Marsilya maç oynamadan geliyor. Galatasaray ise dünyanın sayılı derbisinden yorgun çıktı. Galatasaray'ı İstanbul'da yenmek kolay değildir. Bu maçta Galatasaray'ın galibiyet alacağını düşünüyorum. Mükemmel Türk seyircisi ve olağanüstü hocası Terim ile galibiyet Galatasaray'a yakın.

Narcis Julia (Scout)

Bu maçta Galatasaray'ın galibiyet alacağını düşünüyorum. Mükemmel Türk seyircisi ve olağanüstü hocası Terim ile galibiyet Galatasaray'a yakın.

Güncellenme Tarihi : 25.11.2021 10:39

İLGİLİ HABERLER