Gündem
  • 13.10.2021 09:59

Masonik tarikatın kadın şeyhi!.. 3 kere öldüm uzaydan dalgıç gelip iyileştirdi

2 milyonluk boşanma davasının gerekçesi... Uzaylı vakıf kocamı çaldı!Bağdat Polat, 5 yıl önce Dünya Kardeşler Birliği Mevlana Yüce Vakfı’na üye olan eşi Metin Polat’a boşanma davası açtı, şöyle dedi: “Ölsem bile bu dernekten vazgeçmem diyerek psikolojik baskı yapmaktadır. Derneği bırakmasını istediğimde ise boğazımı sıkarak fiziksel şiddet uygulamıştır.”

2 milyonluk boşanma davasının gerekçesi... Uzaylı vakıf kocamı çaldı

İstanbul Aile Mahkemesi’ndeki Dava dosyasına göre, Bağdat Polat ile Metin Polat 2003 yılında evlendi. Çiftin bu evliliklerinden iki çocukları oldu. Bağdat Polat’ın iddialarına göre, hayatları eşinin 5 yıl önce Dünya Kardeşler Birliği Mevlana Yüce Vakfı’na üye olmasıyla baştan sona değişti.

1 Kasım

Eşi aralarındaki hiçbir sorunu önemsememeye başladı, tüm enerjisini ve zamanını Dernek için harcadı. Bağdat Polat sohbetleri sırasında eşinin, derneğin yayınladığı Bilgi Kitabı isimli kitabın Kuran-ı Kerim’den üstün olduğunu ve dünyaya ait olmayan kozmik enerjiler olduğunu anlattığını ileri sürdü. Metin Polat dernekten ayrılmasını isteyen eşine de ‘Ölsem de bu dernekten vazgeçmem’ diye yanıt verdi.

2 milyonluk boşanma davasının gerekçesi... Uzaylı vakıf kocamı çaldı

BOĞAZIMI BİLE SIKTI

Eşinin saçma sapan, temeli olmayan şeylere kendisini inandırmaya çalıştığını dava dilekçesinde anlatan Bağdat Polat, “Eşimin bilinçaltıma yüklediği sorunlarla artık başa çıkamamaktayım. Dernekle alakalı son tartışmamızda derneğe gitmek istemediğimi sert bir şekilde ifade etmem üzerine üzerime yürüyüp çocuklarımın gözü önünde boğazımı sıkmıştır. Yaşadığım psikolojik şiddetin üstüne bir de fiziksel şiddet eklenmiştir. Haftada 3 gün bu derneğe giden eşim 5 saat eve gelmemekte, ne yaptığını bilmemekteyim. İleride çocuklarımın da psikolojisinin bozulmasından bir anne olarak endişe etmekteyim. Dernek yüzünden şiddetli tartışmalarımız olmakta, çocuklarım ve benim huzur ve sağlığımız için boşanmamız en doğru yoldur. Eşim evlilik yükümlülüğünü kati suretle yerine getirmemektedir. Dernek yüzünden beni ihmal eden eşimden 1 milyon maddi, 1 milyon da manevi olmak üzere toplam 2 milyon lira nafaka istemekteyim. Kendim için 5 bin, çocuklarım için ise 8 bin lira nafaka talep etmekteyim” dedi.

ŞAKAYI CİDDİ SANDI

Davaya cevap veren Metin Polat ise eşinin iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Eşine hiçbir zaman fiziksel ve psikolojik baskı uygulamadığını cevap dilekçesinde belirten Metin Polat, “Her türlü maddi ve manevi desteği eşime ve çocuklarıma sağladım. Söz konusu dernek yasaldır. Dernekler Kanunu’nun her maddesine uygun ve şeffaf bir dernektir. Hiçbir art niyeti olmayan insandan insan ayırmayan, barış, sevgi ve hoşgörü niyetini insanlara öğreten bir dernektir. Eşimin şaka olarak söylediğim bazı kelimeleri ciddiye aldığı zamanlar olmuştur. Ben evliliğimde sorumluluğumu bilen bir insanım. Önceden ticaretle uğraşıyordum çok para kazanıyordum. Şimdi çok cüzi miktarda para kazanıyorum. Tazminat taleplerinin reddini istiyorum” dedi.

UZAYLI BAĞLANTILI MODERN TARİKAT

Dünya Kardeşlik Birliği Mevlana Yüce Vakfı’nın kurucusu, şimdi 98 yaşında olan Bülent Çorak. Vakfın internet sitesine göre 1966 yılında çalışmalara başlayan Bülent Çorak, 1993 yılında Dünya Kardeşlik Bütünlüğü Kozmoz Evrensel Bilişim Derneği ve Dünya Kardeşlik Birliği Mevlana Yüce Vakfı’nın kurucusu. Dernek üyelerine, içinde kosmostan bilgiler ve öğretilerin anlatıldığını iddia ettiği Bilgi Kitabı’nı fasiküller halinde satıyor. Kitabın ilk basımı ise 1996 yılında İngilizce ve Türkçe olarak yapılmış.

İnternetteki bilgilere göre, lise mezunu olan Bülent Çorak bir dönem ‘kadın şeyh’ olarak gündeme gelmiş. Mevlana’nın kendi bedeninde yeniden dünyaya geldiğini iddia eden Bülent Çorak kendisini sürekli reenkarne olarak ölümsüz olarak da görüyor.

2 milyonluk boşanma davasının gerekçesi... Uzaylı vakıf kocamı çaldı

3 UZAYLI DALGIÇ BENİ İYİLEŞTİRDİ: ‘Kadın şeyh’ Bülent Çorak’ın ‘Her ölümden sonra yeniden dünyaya geliyorum” dediği iddia edildi. Hastayken uzaydan gelen dalgıç elbiseli 3 adamın kendisini iyileştirdiğini söylediği de öne sürüldü.

AMELİYAT YASAK

İnternette yer alan bilgilere göre, derneğin üyeleri kendilerini eski rahip ve rahibeler olarak görüyor. Üyeler arasında Mevlana nikâhı denilen bir evlilik yöntemi de var. Yine internetteki bilgilere göre, dernek üyelerinin hasta olduklarında ameliyat olmaları, narkoz enerjilerini dağıttığı için yasak. Ameliyat olurken bedene başka bir ruhun girdiği de oluyor. Bülent Çorak’ın çevresindekilere, uzaydan gelen dalgıç elbiseli 3 adamın kendisini iyileştirdiğini anlattığı da iddialar arasında.

Dünya Kardeşlik Birliği Mevlana Yüce Vakfı’nın internet sitesine göre, dernek İstanbul merkezli olarak 33 ülkede faaliyette. Bu ülkeler Türkiye, Arjantin, Avusturya, Bosna Hersek, Brezilya, Kanada, Şili, Kolombiya, Kostarika, Hırvatistan, Almanya, Guatemala, İsrail, İtalya, Kazakistan, Litvanya, Meksika, Hollanda, Peru, Polonya, Portekiz, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere, Ukrayna, Uruguay, Amerika Birleşik Devletleri ve Uruguay.

Dünya Kardeşlik Birliği

HÜRRİYET

 

İstihbaratçı Yıldırım Özalpman emekliliğinde Dünya Kardeşlik Birliği Mevlana Yüce Vakfı’na katıldı. Ancak "Hz. Muhammed ve İsa ile konuştuğunu iddia eden" vakıf başkanı bayan Bülent Çorak’ın İsrailli grupla ilişkisi vakıftan soğumasına neden o

 

Bir dergide yer alan haberde Bülent Çorak ile ilgili ilginç ayrıntılara yer verildi. Dünya Kardeşlik Birliği Mevlana Yüce Vakfı adı altında, Mevlana kullanılarak yabancı ülkeler için “istihbarat” faaliyeti mi yapılıyor? Vakıfta yöneticilik yapan ancak sonra ayrılan eski bir istihbarat görevlisi vakıf anılarını anlatıyor. Vakfın kurucusu ve daha önce verdiği röportajlarda kendini yarı tanrı olarak gören, Mevlana, Yunus Emre, Hazret-i. Muhammed ve Hazret-i. İsa ile konuştuğunu iddia eden Bülent Çorak hakkında İstihbaratçı Yıldırım Özalpman ürkütücü iddialar ileri sürüyor. İşte bir kaçı:

Vakıf’ın üst kademesi gizlilik içerisinde çalışıyor. Hücre usulü çalıştıklarından organizasyonun içyapısını tespit edemedim.

İçeride ciddi bir para trafiği yaşanıyor.

Bülent Çorak sıkıştıkça gökten mesaj geldiğini söyleyip sorunları çözüyordu.

Kendine yakın bir “sosyal grup” oluşturmuş. İçinde zenginler ve masonlar var.

81 ilde örgütlenip il temsilcilerinden bilgi istiyorlar. İstedikleri bilgi ilginç: Kente gelen yabancı devlet adamları kimlerdir, ne gibi faaliyetler yapılıyor?

Her yıl 18 Şubat ve 1 Kasım’da İsrail’den 100–150 kişilik bir grup Türkiye’ye gelip Bülent Çorak ve kızıyla görüşür. Bu görüşmelerin içeriği üyelere asla açıklanmaz.

Bunlar istihbaratçı Özalpman’ın Çorak ile ilgili iddiaları. Bakalım Çorak’a “gökten gelen mesaj” nasıl yanıt vermesini isteyecek. Bekleyelim, görelim…

iyibilgi.com

 

Güncellenme Tarihi : 14.10.2021 01:17

İLGİLİ HABERLER