Medya
  • 25.7.2022 22:39

Mastercehf jürisinin aldığı maaş dudak uçuklattı

MasterChef Türkiye'de ünlü şeflerin maaşları dudak uçuklattı! "Acun kesenin ağzını açmış" Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Mastercehf her sezon olduğu gibi yine ilgiyle izlenmeye devam ediyor. MasterChef'in sevilen jürilerinden Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın aldıkları ücret ortaya çıktı. Ünlü şeflerin aldıkları ücretler dudak uçuklattı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması her zaman zirvede yerini alıyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı yarışmanın yeni sezonu başladı.Fenomen yarışmanın yeni sezonu da ilgiyle izlenmeye devam ediyor.Yarışmanın jüri üyeleri Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın maaşı herkes tarafından merak ediliyorHatta geçtiğimiz aylarda Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın maaş konusu nedeniyle tartıştığı iddia edilmişti.

İddiaya göre; Mehmet Şef, muhasebenin kapısına dayandı ve kendisinin Türk lirası üzerinden maaş alıp, Somer Sivrioğlu'nun döviz üzerinden maaş alması karşısında resti çekmişti.Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası Somer Sivrioğlu bir açıklama yapmıştı.

Instagram hikayeden paylaşım yapan Sivrioğlu, "Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf" sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.Bu sezon ise, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın programdan ne kadar aldıkları ortaya çıktı.

Ünlü şeflerin aldıkları ücretler dudak uçuklattı.

İddiaya göre, jüri üyeleri Masterchef yarışmasından aylık olarak aldıkları ücret 200-250 bin TL arasında. Her sezon yaklaşık 6 ay süren yarışmada şeflerin kazancı en az yaklaşık 1.5 milyon TL olduğu tahmin ediliyor.

Ücretleri duyan sosyal medya kullanıcıları "Acun kesenin ağzını açmış" yorumlarında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 26.7.2022 00:17

İLGİLİ HABERLER