Medya
  • 9.9.2020 01:03

Masterchef'te gergin anlar: Furkan ağlayarak stüdyoyu terk etti

KAYNAK : MİLLİYET

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takımının yarıştığı 'esnaf lokantası' menüsünde kazanan taraf belli oldu. Kırmızı takımın kazanmasıyla Mavi takım eleme oyunu oynadı. İşte eleme oyununda ortalık oldukça gerildi.

Masterchef'te heyecan bitmiyor. Esnaf lokantası menüsünden sonra kazanan Kırmızı takım oldu. Kırmızı takımın kazanmasından sonra Mavi takım eleme oyununa gitti ve dokunulmazlığı Berker kazandı.

Somer Şef'in yemeğini yapan Mavi takımda ise Furkan ve Mehmet Şef arasında büyük gerginlik çıktı ve Furkan ağlayarak stüdyoyu terk etti.

Şefler dokunulmazlık yarışması için tabakları tatmaya başladı. Ayyüce tabağı çıkaramadığı için Furkan'ın tabağı şeflerin önüne geldi. Fakat Mehmet Şef tabağı görür görmez çok sinirlendi.

Mehmet Şef, " Bu ne abi sen nasıl getirebiliyorsun bu yemeği? Getirme daha iyi. Ayyüce gibi yok de. Şefe saygısızlık olmasa ben bu tabağı tatmam. Niye getirdin?" dedi.

Furkan bu sözler sonrası gözyaşlarını tutamadı ve şu cümleleri kullandı:

Kusura bakmayın şef. Haklısınız. Şefim farkındayım kötü bir tabak. Benim hatam bunu kabul ediyorum. Ben neden bilerek kendimi rezil edeyim şef

Ortalığın iyice gerilmesinden sonra Furkan gözyaşları içinde yerine gitti.

Daha sonra Furkan stüdyodan çıkmak için izin aldı.

Güncellenme Tarihi : 9.9.2020 01:30

İLGİLİ HABERLER