Spor
  • 23.7.2009 16:08

MATİAS DELGADO'DAN ŞOK

“En kötü 3 ay sonra sahadayım” diyen Arjantinli yıldız futbolcu Matias Delgado'nun Mart'tan önce oynamasının imkansız olduğu öğrenildi Beşiktaş’ta Matias Delgado krizi büyüyor, yönetim ve teknik heyetin sıkıntısı devam ediyor. Ameliyatın ardından, “Operasyon çok başarılı geçti. En kötü ihtimalle 3 ay sonra sahadayım” diyen Arjantinli futbolcunun durumunun kötü olduğu ortaya çıktı.

Ameliyat sonrasındaki raporları inceleyen yönetim, şok bir haberle karşı karşıya kaldı. Tangocu’nun tam kapasiteyle futbola dönmesinin Mart ayını bulacağı dile getirlidi. Operasyonun, sakatlığı yüzde yüz olarak gideremediği de rapordaki bilgiler arasında yer aldı.

Oyuncu geri adım attı Tangocu için doktorlar net konuşmazken, sağlık ekibi de ameliyatı yapan doktorlarla yüzyüze görüşme kararı aldı. Bu gelişme öncesinde takım arkadaşlarıyla birlikte olma düşüncesini açıklayan Matias Delgado da geri adım attı.

Arjantinli futbolcu Huelva’ya gitmezse, yöneticiler Barcelona’ya geçecek ve bonservisinin dondurulması için görüşmelere hız verecek. Yapılacak son görüşmenin ardından, büyük bir ihtimalle Delgado’nun kontratı dondurulacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER