Dünya
  • 11.11.2020 17:34

Mavi Yolculuk Yapan Tatilciler Daha Mutlu Ayrılıyorlar

Son zamanlarda mavi yolculuk kavramı Türk turizminde büyük yer elde etmeyi başardı. Mavi yolculuk, yolcuların tekne kiralayarak, koy koy gezdiği ve çeşitli etkinliklerde bulunduğu tatil kültürüne verilen genel isimdir. Mavi yolculuk tatili; dört duvar arasında tatil yapmaktan ve turlarla otobüste sıkış sıkış gezmekten bunalan tatilciler için alternatif oluşturuyor. Mavi yolculuk ülkemizde Fethiye, Göcek, Marmaris ve Bodrum’da oldukça yaygın. Bölgelerde yat kiralama, tekne kiralama ve gulet kiralama hizmetleri sunulmaktadır. Mürettebatlı ve mürettebatsız yapılan bu geziler sezonun uygunluğuna göre haftalık olarak tercih edilmektedir. Bu opsiyonlar arasında en sık gulet kiralama tercih edilmektedir. https://www.naviera.com.tr/mavi-tur-tekne-kiralama/ sayfamızı ziyaret ederek mavi yolculuk organizasyonları ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

Gulet kiralama hizmetleri, guletin sunduğu imkanlarla paralel olarak mürettebatlı şekilde yapılmaktadır. Guletin imkanları dahilinde Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini, 5 yıldızlı otel konforunu ve her ihtiyacınıza yardımcı olmak için servis mürettebatıyla sizlere eşsiz bir tatil fırsatı sunmaktadır. Her bütçeye uygun fiyatlandırmalarıyla, katılacağınız kişi sayısının artışına bağlı büyüklükte gulet kiralayabilirsiniz. Sizlere yazımızda Mavi Yolculuk hakkında bilinmeyenleri ve bu tatil yapısı hakkında merak ettiklerinizi yanıtlayacağız.

 

Mavi Yolculuk Nedir?

Mavi yolculuk nedir; kısaca tekne kiralayarak, koy gezileri ve su sporları yapmak için söylenen bir tatil terimidir. Mavi yolculuk ülkemizde Güney Ege ve Batı Akdeniz koylarında oldukça yaygındır. Bölgelerde olan koyların eşsiz güzelliği, Ege ve Akdeniz denizinin mavi yolculuk aktivitelerine olan yatkınlığı ülkemizi bu noktada bir dünya markası haline getirmeye başlayan detaylar arasındadır. Ortalama 1 hafta süren bu yolculuklarda, her şey dahil konsept ya da mutfak alışverişini sizin yapacağınız ölçüde sadece mürettebat ve tekne giderlerini de karşılayabilirsiniz.

 

Mavi yolculuk içerisinde tercih edebileceğiniz birçok alternatif aktivite de yer almaktadır. Su sporları, masa oyunları, koy gezileri, Türk ve dünya standartlarında restoran hizmetleri, arkeolojik geziler, su dalışları ve ada gezileri bunlardan sadece bazılarıdır. Buna ek olarak guletler içerisinde Wi-Fi, buzdolabı, temiz su deposu, klima, güvenlik eşyaları ve tam teşekküllü mutfak ekipmanları da yer almaktadır. Yine de mavi yolculuk tercihlerinizde doğru guleti seçmek ve buna uygun tatil planı hazırlamak oldukça önemlidir. Bu noktada da Naviera uzman iş arkadaşları ile birlikte ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun tatil fırsatını sizlere sunmaktadır. Doğru mürettebat, doğru ekipman ve uygun bütçe standartıyla siz de hayal ettiğiniz tatile ulaşabileceksiniz.

 

Tekne Turu Nasıl Yapılır?

Tekne turu yapmak ülkemizde yaygınlaşan bir tatil aktivitesidir. Bu aktivite içerisinde birçok alternatif opsiyonel olarak sunulabilmektedir. Tercihlerinizi yaparken hem bütçenizi doğru belirlemek hem de kaliteli standartlara erişmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

 

Naviera yat kiralama firması üzerinden uygun tatil fırsatları için giriş yapın.

Öncelikli olarak tekne, yat ve guletleri inceleyin.

Kaç kişi tatile katılmak istediğinize karar verin.

Hangi bölgeden başlayabileceğinizi belirleyin.

Hangi su aktivitelerini istediğinizi belirleyin.

Bütçenize uygun fırsatlar ve kaliteli fırsatlar için canlı destek ile iletişime geçin.

Uzman kişi, size bütçenize ve katılımcı sayısına en uygun önergelerle yönlendirmede bulunacaktır.

 

Tekne Turu Pahalı mı?

Tekne turu, alternatif tatil kültürlerine kıyasla bütçe dostu bir tatildir. Bu tatil kültüründe bilinenin aksine sizleri sürekli yoracak ek masraflar aslında çıkmamaktadır. Tatilinizi erken rezervasyon fırsatlarıyla, her şey dahil şekilde Naviera yat kiralama firması üzerinden yaptığınız taktirde, bütçenize uygun bir tatil geçirebilirsiniz. https://www.naviera.com.tr/uygun-fiyata-tekne-tatili-nasil-yapilir/ isimli yazımızdan uygun fiyatlı tekne tatilinin püf noktalarını öğrenebilirsiniz.Tekne turu fiyatları, mürettebat hizmetleri ve tura dahil olan hizmetlerle ilgili detayları haftanın 7 günü 24 saat www.naviera.com.tr üzerinden iletişim kurarak yanıtlatabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 11.11.2020 17:36

İLGİLİ HABERLER