Yaşam
  • 30.7.2018 00:02

Mazhar Alanson 'Peygamberime aşığım' deyince linç edildi

Bugün verdiği bir röportajda Türkiye'nin çoğunluğunun Müslüman olduğunu ve Müslüman gibi yaşadığını söyleyen ünlü sanatçı sosyal medyada linç edildi. "Ben mesela, okullarda Atatürk sevgisini otomatikman pek çok çocuk gibi aldım bünyeye. Ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda" ifadelerini kullanan usta sanatçı Alanson Twitter'da tt oldu.

arkıları ve besteleriyle sevilen sanatçı Mazhar Alanson, Sabah'a verdiği röportajda Türkiye'nin çoğunluğunun Müslüman olduğunu ve Müslüman gibi yaşadığını söyledi. Alanson'un bu sözleri üzerinden propagandaya girişen Twitter kullancııları ünlü sanatçıyı sosyal medyada linç etti.

Mazhar Alanson'un o sözleri:

"Son dönemlerde kutuplaştık biraz tabii. Bunu çözmeliyiz. Türk insanını çok seviyorum. Başka bir örneğimiz yok dünyada. Dünya da bizim farklılığımızı anladı. Vesayet istemediğimizin farkına vardı. Üzerimizde bugüne kadar hep askerin baskısı vardı. Bu kalktı artık çok şükür. Hükümet bir şey yapardı. Askerin işine gelmez baskı yapardı. Ülke sağcı mı solcu mu belli değildi. Sol kalkarsa sol indirilir, sağ kalkarsa sağ indirilirdi. Seçimlerden sonra da, bu yeni dönemde de artık iyice ortaya çıktı ki, bu ülkenin çoğunluğu Müslüman ve Müslüman hayatı yaşıyor. Olayımız bu. Karşı tarafın kızmasının, dövünmenin alemi yok. Bu topraklarda o söyledikleri gibi ' laiklik de elden gitmez', gitmedi de. Kimse korkmasın. Ülkemizin gerçeklerini kabul edersek hepimiz daha mutlu olacacağız. Ben mesela, okullarda Atatürk sevgisini otomatikman pek çok çocuk gibi aldım bünyeye. Ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda!"

"Tribünlere oynamak" ile suçlanan Mazhar Alanson hakkında binlerce tweet atıldı.

 

@Aksam adlı kullanıcıya yanıt olarak

Buda peygamber aşığı ise vay vay ne diyeyim çıkarcılar

0 yanıt0 retweet0 beğenme
Yanıtla
 
Retweetle
yediköyündelisi‏ @dogancay07 6 sa.6 saat önce
Daha fazla
@Aksam adlı kullanıcıya yanıt olarak

LİNÇ EDİLEN ONUN PEYGAMBER AŞKI DEĞİL, İKİ YÜZLÜLÜĞÜ

 

 

Güncellenme Tarihi : 31.7.2018 15:58

İLGİLİ HABERLER