Ekonomi
  • 14.5.2004 21:20

MAZHAR ZORLU'NUN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN...

İZMİR- Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Mazhar Zorlu Holding'in kurucusu Mazhar Zorlu'nun ölümü iş alemini yasa boğdu.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, Mazhar Zorlu paylaşımcı, yardımsever bir insandı. Acımız büyük, kendisin hiç bir zaman unutmayacağız. Hayat tarzı, yardım severliği ve ülkesine olan sevgisi ile de örnek bir işadamıydı. Hayatının son günlerine kadar kalbinin sanayicilik için attığını gösterdi. 2004 yılında Türkiye, Sakıp Sabancı'dan sonra ikince kez büyük bir acıyı yaşadı. Plastik sektörünün gelişmesinde, Ege'nin plastik sektöründe öncü olmasında kendisinin önemli bir rolü vardır. Odamızda 1960 yılından itibaren 32 yıl görev almış, bunun 21 yılında meclis üyeliği yapmış bir insandı" dedi.


EBSO Meclis Başkanı Kemal Çolakoğlu ise, yaptığı açıklamada, "Mazhar Zorlu, yalnız İzmir'in değil Türkiye'nin de duayeniydi. Duayenlik sadece yaşla ilgili değil, Mazhar Zorlu'nun tarzında bir hayat biçimiydi. Yalnız üretim, istihdam, yatırım, ihracat değil, aile ve dost çevresinde ve spor dünyasında da duayen bir işadamıydı" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:12

İLGİLİ HABERLER