Gündem
  • 31.3.2006 14:50

MECLİS ŞEMDİNLİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU VAN'DA

VAN - TBMM Şemdinli Araştırma Komisyonu Başkanı Musa Sıvacıoğlu, hazırlanacak raporla ilgili dinlenecek kişilerin bittiğini belirterek, ''Arkadaşlarımızla da görüştükten sonra yasal süre içerisinde tüzüğe uygun olarak raporumuzu hazırlayacağız'' dedi.
     AK Parti Milletvekili Musa Sıvacıoğlu başkanlığındaki Meclis Şemdinli Araştırma Komisyonu üyeleri, bölgedeki incelemelerinin 5. gününde Van ayağını tamamladı.
     Ankara'ya gitmek üzere Ferit Melen Havaalanı'na geçen Sıvacıoğlu, bölgede 4 gün süren incelemeleri hakkında gazetecilere açıklama yaptı.
     Sıvacıoğlu, Meclis Şemdinli Araştırma Komisyonu olarak iki aşamalı çalışma yaptıklarını, çalışmaların ikinci aşamasında da Van, Hakkari ile Yüksekova ve Şemdinli ilçelerindeki incelemelerini tamamladıklarını belirterek, ''Biz sadece bir komisyon başkanı veya komisyon divanı olarak çalışmıyoruz. Çıkacak olan karar komisyonun kararıdır, yani komisyonun raporudur. Komisyon olarak dinleyeceğimiz kişiler bitti denilebilir. Arkadaşlarımızla da görüştükten sonra yasal süre içerisinde tüzüğe uygun olarak raporumuzu hazırlayacağız. Herşeyi komisyon raporunda yansıtacağız. Komisyon başkanı olarak ben tek başıma şöyledir ya da böyledir diye bir değerlendirme yapamam, bu yanlış olur. Çıkacak olan rapor, komisyonun raporu olacaktır''dedi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:39

İLGİLİ HABERLER