Medya
  • 19.2.2018 01:15

Ali İhsan Varol’dan 'eşine şiddet' iddiasına yanıt

Eşine önce hakaret edip ardından şiddet uyguladığı yönündeki iddialar sebebiyle 3.5 yıla kadar hapis istemi ile yargılanacak olan ünlü sunucu Ali İhsan Varol, sosyal medya hesabından konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kelime Oyunu adlı yarışma programı ile ünlenen sunucu Ali İhsan Varol, gün içerisinde eşine şiddetuyguladığı ve mahkeme tarafından 3.5 yıla kadar hapis istemi ile yargılanması yönünde çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Varol yaptığı paylaşımda "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar." ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol'un eşi Ayşe Varol, Aralık'ta Sarıyer Polis Merkezi'ne giderek eşinin kendisine önce hakaret ettiğini, ardından da yumruk attığını söylemişti.

İstanbul Ailenin Korunması Bürosu tarafından başlatılan soruşturma tamamlanmış, iddianameyi kabul eden Asliye Ceza Mahkemesi de Ali İhsan Varol'un 3.5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasına karar vermişti.

 

Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar.

 

Güncellenme Tarihi : 19.2.2018 00:55

İLGİLİ HABERLER