Medya
  • 19.1.2009 02:25

AŞK ÜNLÜ SANATÇIYA ŞARKI YAZDIRDI!..

Karikatürist Latif Demirci ile büyük bir aşk yaşayan Nilüfer, onun için şarkı yazdığını söyledi. Nilüfer, "İnsan aşık olunca böyle şeyler yapıyor” diyerek mutluluğunu dile getirdi...

Ünlü karikatürist Latif Demirci ile aşk yaşamaya başlayan Nilüfer ilginç bir itirafta bulundu. İstanbul Günay'da önceki gün sahneye çıkan Nilüfer izleyenlerine güzel bir gece yaşattı. Üç gün önce bir aşk şarkısı yazdığını açıklayan ünlü sanatçı, "İnsan aşık olunca böyle şeyler yazıyor. Çok güzel bir duygu. Henüz adını koymadım. Buğra Uğur, bestesini yaptı" diyerek yeni albüme şarkıyı koyacağını söyledi ve şarkısını ilk defa okudu. Ancak Nilüfer, yeni aşkı Latif Demirci'nin adını hiç söylemedi.

YELİZ’İN ELİNDEN TUTTU

Nilüfer ile Demirci'nin 2 yıldır çok yakın dost oldukları ancak 2 aydan bu yana duygusal bir ilişki yaşadıkları ve bu aşkı evliliğe götürücekleri söyleniyor. Nilüfer'i izleyenler arasında okul arkadaşı Yeliz de vardı. Sanatçı, İtalyan Lisesi'nde okurken teneffüslerde Yeliz ile şarkı söylediklerini belirtti.

Yeliz de "Nilüfer benim şarkıcı olmam için en büyük etken. Okulu bitirdikten sonra müzik hayatına atılan Nilüfer, benim sesimi çok beğendiği için bir müzik şirketine götürdü ve ilk plağımı yapmamı sağladı" dedi.

iKiSiNiN DE KIZI VAR

Özel hayatını geri planda tutan Nilüfer’in, Ayşe Nazlı isminde 9 yaşında kızı bulunuyor. Latif Demirci’nin ise ayrıldığı eşi Latife Tekin’den 17 yaşında bir kızı var.

İŞTE O ŞARKI

Kalbim zavallı kalbim
Yorgun bir başına
Bir köşede sessiz ağlar
Geldin bir gece vakti
Sanki düş misali
Kırık kalbime hediye gibi
Al beni uçur
Al beni anla
Al beni sev
Yeter korkuyorum
Bu defa hiç bitmesin
Aşkım senle beraber
Ne olur sonsuza dek
Senle Adım adım biz
Bu hayatı yaşayalım

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 02:05

İLGİLİ HABERLER