Medya
  • 3.12.2018 00:10

ATV'de Türkiye'yi şok eden aldatma rezaleti

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında oğlunu eski kocasının zorla alıkoyduğunu iddia eden Birgül Memiş'in eski kocasına çıplak fotoğraflarını gönderdiği ortaya çıktı.

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 1

ATV'deki 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılan ve eski eşinin 4 yaşındaki oğlunu alıkoyduğunu iddia eden Birgül Memiş olayıyla ilgili çok konuşulacak gelişmeler yaşandı. 24 yaşındaki Memiş, yeni kocasıyla ilgili şoke eden bir gerçeği canlı yayında öğrenirken, genç kadının eski kocası Faruk Beye de çıplak fotoğraflarını gönderdiği ortaya çıktı.

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 2

Birgül Memiş'in kendisinden olmadığı halde çocuğunu zorla alıkoyduğunu iddia ettiği eski kocası Faruk Bey, canlı yayına bağlandı. Şu anda Ardahan'da olduğu öğrenilen Faruk Bey, oğlunun kendi çocuğu olduğuna inandığını söyledi ve DNA testi yapılmasını kabul etti. Faruk Bey ardından şunları dile getirdi;

"Benim yerim yurdum belli. Kaçtığım yok. Birgül'ün akli dengesi yerinde değil. Çocuğu karakola bırakıp gitti. Boşanırken de velayeti bana bıraktı. Yasal olarak Temmuz'da gelip alması gerekiyordu. Ancak gelmedi"

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 3

Memiş, "Çocuk onun değil" iddiasında ısrar ederken eski eşi Faruk Aydın; "Ben çocuğumdan ölsem vazgeçmem" dedi.

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 4

KOCASININ 3 ÇOCUĞU OLDUĞUNU CANLI YAYINDA ÖĞENDİ

Faruk Bey'in ardından canlı yayına telefonla bağlanan Birgül Memiş'in imam nikahlı kocası Hasan Beyin söyledikleri ise stüdyodaki herkesi hayrete düşürdü. Hasan Beyin 3 çocuğu olduğunu orada öğrenen 24 yaşındaki Memiş, gözyaşlarını tutamadı.

FARUK BEYE ÇIPLAK FOTOĞRAF GÖNDERİYORMUŞ

Ardından Hasan Bey, Birgül Hanım'ın eski eşi Faruk Bey hakkında ilginç iddialarda bulundu ve Faruk Bey'in Birgül Hanım'dan oğlunu göstermesi karşılığında uygunsuz fotoğraf istediğini, Birgül Hanımın da gönderdiğini belirtti. Bu iddia Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 6

NE OLMUŞTU?

Müge Anlı'yı 4 yaşındaki çocuğunu göremediği için çıkan Birgül Memiş, özel hayatını anlatmaya başlayınca stüdyodaki ünlü psikolog Arif Verimli bile şaşkınlık yaşamıştı. 18 yaşında evlenen Birgül Memiş'in biri imam nikahlı 2 koca, bir de sevgili yaptığı öğrenilmişti. Bununla da yetinmeyen Birgül Memiş'in, evliyken sevgilisinden çocuk sahibi olduğu ortaya çıkmıştı.

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 7

Memiş evliyken gayri meşru çocuk sahibi olmasını ise şöyle anlatmıştı; "18 yaşında ailemin zoruyla evlenmeye mecbur bırakıldım. Kocamı sevmiyordum. Evli olduğum süreçte annemle birlikte bitmiş inşaatları temizliyorduk. Orada birisiyle tanıştım ve çocuk ondan oldu."

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 8

ALDATTIĞI EŞİ ÇOCUĞU KABUL ETMİŞ

Birgül Memiş, sevgilisinden hamile kalınca bunu eşi Faruk Beye açıkladığını, Faruk Beyin de hem aldatılmayı sineye çektiğini hem de çocuğu kabul edip nüfusuna aldığını söylemişti.

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 9

"Faruk Bey, kendisinden olmadığını bildiği halde neden çocuğu vermiyor?" sorusu üzerine ise Birgül Memiş, "Eski eşim bana inat çocuğumu vermiyor. Çünkü benimle barışmak istiyor. Ama ben evliyim. Onunla barışmak istemiyorum" yanıtını verdi. Genç kadın ardından, "İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Şimdiki eşi Hasan Beyle imam nikahlı olduğunu da söyleyen 24 yaşındaki Memiş, "Neden resmi nikah kıymadınız?" sorusuna ise "Biraz zaman istedi resmi nikah kıymak için. Ben de kendisine zaman tanıdım" yanıtını vermişti.

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı - Sayfa 11

Memiş mahkemede çocuğun velayetini verme sebebini ise "O zaman sokakta kalıyordum. Çocuğu kendimle beraber sokakta rezil edemezdim" sözleriyle açıklamıştı.

DNA TESTİ YAPILMASINI İSTEMİŞTİ

Gerçek babasının çocuğu istemediğini de belirten Memiş, "O madde içip satan bir insan. O zamanlar böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Şimdi çocuğu istese dahi vermem" demişti. Müge Anlı'nın "Çocuğun başkasından olduğunu söylemeye korkmadın mı?" sorusuna ise "Hayır" yanıtını veren Memiş, "Ben yüzde yüz

MEDYARADAR

Güncellenme Tarihi : 5.12.2018 18:46

İLGİLİ HABERLER