Medya
  • 15.2.2017 00:11

Aydın Doğan'dan 'HAYIR' sansürü

İrfan Değirmenci’yi kovup “hayır dediği için kovduk” diyen Doğan Medya, şimdi de “hayır” dediği için Orhan Pamuk’un röportajını yayınlamadı.

Doğan Medya Grubu, yayınlarında açık açık “hayır” diyemese de attığı adımlarla “hayır” cephesine can suyu veriyor…

“Evet” yazısı yazanlara dokunmayan Doğan Grubu, sosyal medyada “hayır” dediği için “tarafsızlığını yitirdiği” gerekçesiyle Kanal D Sabah Haberleri’ni sunan İrfan Değirmenci’yi kovdu…

Haliyle bu adım “Evet diyenlere dokunmazken, hayır diyenleri kovarak ters algı operasyonu çekiyor. Böyle yaparak ‘hayır’ cephesine çalışıyor” yorumlarına neden oldu…

Doğan Grubu, şimdi de Nobel ödüllü romancı Orhan Pamuk ile yaptığı röportajı, Orhan Pamuk ‘hayır’ dediği için yayınlamamakla suçlanıyor…

Haliyle bu da ‘hayır’ cephesine çok sağlam bir propaganda malzemesi daha verdi…

CANSU ÇAMLIBEL RÖPORTAJI YAPTI AMA YAYINLANMADI!

İddiaya göre, Hürriyet gazetesi, Tolga Tanış’ın yerine Washington Temsilciliği’ne getirdiği Cansu Çamlıbel’in Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’la yaptığı söyleşiyi yayımlamadı.

T24’ün iddiasına göre, Orhan Pamuk, pazartesi günü yayımlanması planlanan, ancak sansüre uğrayan söyleşide, anayasa değişikliğine karşı düşüncelerini anlatarak, referandum için “hayır” görüşünü dile getirdi.

Böyle olunca da Hürriyet’te her hafta başında ‘Yüz Yüze Pazartesi’ başlığıyla yayımlanan Cansu Çamlıbel’in söyleşi sayfası bu hafta yayına giremedi.

KHK İLE ATILAN İSİMLE RÖPORTAJ DA YAYINLANMAMIŞTI

Son KHK ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Ankara İl Müdürlüğü’ndeki görevinden atılan Veli Saçılık, sosyal medya hesabından “Hürriyet’ten bir muhabir KHK ile ihracımızı haber yapmak istiyorum diye aradı. Sonrasında tekrar arayıp ‘müdürüm izin vermedi’ dedi. #Havuz” mesajı paylaşmıştı.

Saçılık, 2000 yılında, Burdur Cezaevi’ndeki hayata dönüş operasyonunda dozerin koparması sonucu kolunu kaybetmesiyle gündeme gelmişti.

Güncellenme Tarihi : 15.2.2017 01:05

İLGİLİ HABERLER