Medya
  • 28.4.2007 10:46

AYLIK 120 MİLYAR MAAŞA FOX TV'YE GEÇTİ!..

"Dobra Dobra" ve çifte ayrılık/ALİ EYÜPOĞLU

Öyle bir durum ki bu... İçinden gelen bir ses girme bu konuya, insanlar varsın bunları başkalarından öğrensin diyor. Öte yandan da meslek aşkın depreşiyor. İçinden zor çıkılan bir ikilem bu özetle... Olayın kahramanlarının üçü de onca yıllık arkadaş, dost ve meslektaş olunca böyle ikilemler yaşıyor insan...
Şenay Düdek ile Müge Anlı'nın Kanal D'de yaptıkları "Dobra Dobra" programının bittiğine ilişkin söylentiler yayılmaya başlayınca taraflarla konunun akıbeti hakkında konuşmak istedim.
Aradığımda tesadüf o ki Şenay Düdek ile Müge Anlı sözleşmişçesine cep telefonlarını kapatmıştı.

Müge Anlı boşanıyor

Müge Anlı'nın eşi gazeteci Burhan Akdağ'ı aradım o da polis karakolunda çıktı. Hayrola deyince, "Müge beni şikayet etti, o yüzden ifade vermeye geldim. O boşanmak istiyormuş da ben karşı çıkıyor, tehdit ediyormuşun onu" dedi.
Müge Anlı, canlı yayında İçişleri Bakanı'na Başbakana çağrı yaptı. Eşi tarafından tehdit edildiğini bu nedenle güvence istediğini söyledi. Öte yandan Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın kızını kendisine göstermediğini anlattı.
Çift yıllar önce de böyle boşanmanın eşiğine gelmiş, sonra vazgeçmişlerdi. Ama bu kez sadece evlilik değil, arkadaşlık ve dostluklarının da bittiğini öğrenince cidden üzüldüm. Çünkü bu evlilikten güzel mi güzel bir kızları var.

Düdek'in maaşı 120 bin YTL

"Dobra Dobra"nın akıbetine gelince:
Konuyu Şenay Düdek'le konuştum, özetle şunları söyledi:
"Ne Kanal D ile ne de Müge ile aramızda en küçük bir sorun var. FOX, Posta'dan 10 yılda, Kanal D'den 5 ayda kazanamayacağım parayı önerdi. Bu fırsat bir daha elime geçmezdi. İyi maaş, üç ayını da peşin verdiler, hayır diyemedim."
O söylemedi ama ben öğrendim.
Şenay Düdek'e ayda 120 bin YTL maaş verecek FOX'un peşin ödediği para ise 360 bin YTL... Vallahi iyi para...
Düdek, isim hakkı kendisinde olan "Dobra Dobra"yı FOX'ta niye Anlı ile değil de Cenk Eren'le yaptığına gelince. Düdek, "Bütün bu pazarlıkları Cenk yaptı. Onu satamazdım" dedi.
Anlı ile Düdek'in Kanal D'deki "Dobra Dobra"sı 22 Haziran'da bitecek. Düdek ile Eren'in FOX'taki "Dobra Dobra"sı 1 - 12 Temmuz arasında bir ısınma turu yapıp yaz tatiline çıkacak. Asıl program ise 5 Eylül'de başlayacak. Anlı ise Hürriyet'ten Sema Denker'le Kanal D'de benzer bir program yapacak. Düdek ile Anlı, Kanal D'den ayda 25'şer bin YTL alıyorlardı. Anlı'nın maaşı 50 bin YTL oldu.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:41

İLGİLİ HABERLER