Medya
  • 1.7.2018 06:41

Ayşe Arman İnce'ye cilaladı: "Muharrem beni böyle yakaladı"

Hürriyet’te yazdığı müstehcen içerikli yazılarla bilinen Ayşen Arman, 24 Haziran seçimlerinden büyük bir yenilgiyle ayrılan Muharrem İnce'yi teselliye gitti. İnce ile bir röportaj gerçekleştiren Ayşe Arman, yazısının girişinde Muharrem İnce'yi yere göğe sığdıramadı.

Ayşe Arman, Hürriyet gazetesindeki bugünkü yazısında CHP’nin mağlup Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile yaptığı röportaja yer verdi.

"Karşındakini küçümseyerek değil, tam tersine, gözünde büyüterek..."diyerek başladığı yazısında Muharrem İnce’ye övgüler düzen Ayşe Arman "Çok sempatik ve insanı feci etkileyen bir karizması var. Sevmemeye olanak yok, etkilenmemeye de..." ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'nin gazetecilikten anladığı

İşte Arman’ın yazısından o bölüm;

"Ben zaten onu meydanlarda sevmiştim. Ama karşımda kanlı canlı görünce daha çok sevdim. Diriliğini, ataklığını, zekâsını, gülümsemesini, gençliğini, muzipliğini, hazırcevaplığını, samimiyetini, cesaretini, açık sözlülüğünü... Benim için gelecek, Muharrem İnce! Böyle insanlar, böyle siyasetçiler seviyorum. Açık, şeffaf... Gözlerinden bulutlar geçmiyor.  ‘Poker surat’ değil. “Ne dedi şimdi?” demiyorsun. Kafan karışmıyor. Gizlisi saklısı yok.  “Şunu sorsam mı?” diye korkmuyorsun. Saygı sınırında her şeyi sorabilirsin. Karşında bir ‘insan’ duruyor. Duygularıyla, zaaflarıyla bir insan. Özür diliyor, “Hata yaptım” diyor, yenilince rakibini tebrik ediyor. Açık, apaçık. Üstelik eleştiriye de açık! Biz alışık değiliz böyle birine. Beni çok umutlandırdı. Bence Muharrem İnce uzun yol koşucusu, öyle olması dileğiyle. Güç diliyorum, kolaylıklar diliyorum ona. Galiba beni en çok, “O âşık olmadıysa ben n’apim!” lafıyla yakaladı. Mizah duygusu da güçlü, güldürdü beni. Huzurlarınızdan ayrılmadan şunu da itiraf etmek istiyorum: Onda şeytan tüyü var. Gerçekten öyle. Çok sempatik ve insanı feci etkileyen bir karizması var. Sevmemeye olanak yok, etkilenmemeye de... Bu kadar kısa zamanda bu kadar çok oy almasının sebebi de bu, hepimizi bir şekilde yakaladı. Valla ne diyeyim, siyaseti hiç bırakmaması dileğiyle..."

yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 2.7.2018 10:57

İLGİLİ HABERLER