Medya
  • 25.4.2015 15:30

CHP'nin gazetesi tirajda 8 bine düştü

CHP’nin gazetesi olarak bilinen ancak kurulduğu günden bu yana Paralel örgüte hizmet eden, örgüt üyesi polis ve savcıların sızdırdığı sahte belgeleri yayınlayan Yurt Gazetesi’ni Fetullah Gülen de kurtaramadı. Gazetenin tirajını 8 bine kadar düşüren Derya Sazak dün görevinden alındı!

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrıldıktan sonra büyük umutlarla Yurt Gazetesi'ne transfer edilen ve gzetenin Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Derya Sazak görevden alındı.

Yurt Gazetesi'nin kurucu Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ görevine geri döndü.

DERYA SAZAK DÖNEMİ: İŞTEN ÇIKARMALAR İLE ANILACAK

Ocak ayında ödenmeyen maaşlar sebebiyle gazetecilerin eylem yaptığı, Şubat ayında ise eylem yapan gazeteciler başta olmak üzere pek çok Yurt çalışanının işten çıkarılması ile gündeme gelen Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak, gazetenin tirajını da 8 binlere kadar indirdi.



YURT FETULLAHÇI SUÇ ÖRGÜTÜNÜN ETKİSİNDEN ÇIKIYOR MU?

Yurt gazetesi, Cumhuriyet ve Taraf gibi Fetullahçı terör örgütüne entegre olan gazetelerden biriydi. Paralel örgüte yakın televizyon kanallarında sürekli boy gösteren Derya Sazak'ın kovulup yerine Perinçek'e yakınlığı ile bilinen Merdan Yanardağ'ın getirilmesi, Yurt Gazetesi'nin Paralel örgütün etkisinden çıkacağının işareti olarak yorumlandı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:50

İLGİLİ HABERLER