Medya
  • 18.12.2018 19:26

Emre Tilev CNN Türk'ten kovuldu

Deneyimli spor spikeri Emre Tilev, uzun yıllardır görev yaptığı CNN Türk ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Demirören Grubu’nun Aydın Doğan’dan satın aldığı CNN Türk’ten ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor.

Deneyimli spor spikeri ve editörü Emre Tilev Demirören Medya Grubu ile yollarını ayırdı.

13 yıldır grupta görev yapan Tilev, CNN TÜRK  ekranlarında “Spor Masası” ve “Spor Toplantısı” isimli programı, CNN TÜRK Spor bültenini, Kanal D ekranlarında ise Spor Gündemi'ni sunuyordu.

VE BUGÜN...KOVULDUM!

Emre Tilev, Demirören Medya Grubu'ndan ayrılığını twitter adresinden şu sözlerle duyurdu:

"13 yıl... 30 yıllık meslek yaşamımda önemli bir dönem. Çok şey paylaştığım can dostlar. Rüzgarın ıslığına kulak veren, güneşin doğuşuna ortak olan ve gecenin karanlığını birlikte yaşayan can dostlar. Sabahı bilmeyen, geceyi görmeyen çalışan bir ekip. Ben o ekibin minicik bir parçası olmaya çalıştım. Çok çalıştım ki bu konuda hiç mütevazı olmayacağım. Çok çabaladım. Çalışma manyaklığım ile bazen kalplerin sınırlarını zorladım. İşimi her şeyin önüne koydum. Yaşamımı bile ikinci plana attım. İş için dostlarımı yordum. Ve bugün... KOVULDUM.

Lakin can dostlar beni ne güzel uğurladınız. Sardınız. Sarmaladınız. Aradınız. Gözyaşlarınız benim için aktı. Benimki de sizin için. Hakkınızı helal edin… Bugün şunu çok iyi anlıyorum; Allah (c.c) beni sizin gibi güzel dostlar ile tanışmak adına bu adres ile buluşturdu ve bu gün sizin değerinizi daha iyi anlamam adına veda etmeme fırsat veriyor. Umarım bir gün bir yerlerde buluşuruz…

HEPİNİZE MİNNETDARIM. YAŞAMIMA İYİ Kİ GİRDİNİZ.

TEŞEKKÜR EDERİM.”

Güncellenme Tarihi : 18.12.2018 19:31

İLGİLİ HABERLER