Medya
  • 22.6.2018 23:30

Erbakan Düşmanı Yılmaz Özdil, Karamollaoğlu'na aşık!..

Geçtiğimiz yıllarda Milli Görüş'ün efsane lideri Erbakan Hoca hakkından alçakça iftiralarda bulunan 'Bidon Kafa' Yılmaz Özdil, SP'li Temel Karamollaoğlu'na hayran çıktı.

 'Bidon Kafa' lakaplı Yılmaz Özdil "Henüz sandığa gitmedik ama... Çoktan kazandık" başlıklı yazısında şaşırtan ifadelerle Saadet Partisi ve Temel Karamollaoğlu'na övgüler düzdü. Saadet Partilileri "Binsinler sırtıma Kabe'ye kadar taşırım" diyen 'yozdil', övdükçe övdü ama bir yazısı vardı ki unutulmadı...

Şimdilerde Saadetlilere övgü düzen 'Yozdil', 26 Mayıs 2013 tarihli "İçki" başlıklı yazısında Milli Görüş'ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı 'hırsızlık'la suçlayarak akıl almaz iftiralarda bulundu. 24 Haziran seçimlerinde muhafazakar kesimden oy aşırmak için taklalar atan 'Yozdil' o günkü yazısında, "Nitelikli dolandırıcılık, kalpazanlık, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet, kaçakçılık gibi suçlardan fezlekesi bulunan mütedeyyin milletvekilleri var. Asla içki içmiyorlar. Hoca’ları da öyleydi rahmetli. 28 kere filan hacca gitti. Zimmete para geçirdi. Mahkûm oldu. İçkiyi ağzına sürmezdi" iftiralarında bulunmuştu.

 

İŞTE O YAZI:

Nitelikli dolandırıcılık, kalpazanlık, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet, kaçakçılık gibi suçlardan fezlekesi bulunan mütedeyyin milletvekilleri var. Asla içki içmiyorlar.

*

Hoca’ları da öyleydi rahmetli.
28 kere filan hacca gitti.
Zimmete para geçirdi.
Mahkûm oldu.
İçkiyi ağzına sürmezdi.

*

Abra kadabra şirketleri, davul tozu minare gölgesi holdingleri kurdular, camilerde tezgâh açıp ortaklık parası topladılar, paralar hokus pokus oldu... Bırak içkiyi, alkol var diye kolonya bile sürmezlerdi.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2018 02:11

İLGİLİ HABERLER