Medya
  • 9.6.2018 00:35

Erkan Tan Portakal'ı bombaladı

Erkan Tan, Fatih Portakal'ı bombaladı: Yayıncılığın ırzına geçtiniz be!

A Haber ekranlarında her sabah yayınlanan "Sabah Ajansı" programı sunucusu Erkan Tan, canlı yayında Sözcü gazetesi ve Fatih Portakal'a ateş püskürdü.

Erkan Tan ile ilgili görsel sonucu

Fatih Portakal, Mersin Şehir Hastenesi'ni karalamak için FOX TV'nin eline koltuk değneği verilen sapa sağlam bir adamı kullanarak algı operasyonu yapması deşifre oldu. Ayağı kırık ve alçıda ama kimse ilgilenmiyor diye düzmece bir haber yapması yargı tarafından da ispatlandı ve yargı FOX TV'ye bu yalan haberden dolayı tekzip yayınlamasını istedi. Portakal hakkında ise savcılık soruşturma açtı. Tüm bu gelişmeler ortadayken Sözcü gazetesi skandal bir manşet attı.

ERKAN TAN, FATİH PORTAKAL'I BOMBALADI

A Haber ekranlarında her sabah yayınlanan "Sabah Ajansı" programı sunucusu Erkan Tan, canlı yayında Sözcü gazetesi ve Fatih Portakal'a ateş püskürdü.

FOX TV'NİN YALAN HABERİ İFŞA OLMUŞTU

FOX TV'nin şehir hastanelerini karalamak için kurguladığı yalanı Türkiye'nin gündemine oturmuş ve vatandaş tarafından büyük tepki toplamıştı.

Fox TV'nin yaptığı son yalan haber "Yuh artık" dedirtmişti. Şehir hastanelerinin çok büyük olmasından şikayetçi olan haber sunucusu Fatih Portakal'ın, ispat etmek için yalan haber yaptığı ortaya çıkmıştı. Fox TV, ekranlara ayağı kırık bir hasta getirmişti ancak işin aslı güvenlik kameralarıyla ortaya çıktı. Yapılan haber, kırpılmış video bölümlerinden oluşan tamamen kurgu bir haberdi. O yalan haberde görüntülere gelen vatandaş, gerçekleri bir bir anlattı ve Fox TV sipariş haberi ile bir kez daha alay konusu oldu. Portakal konuyla ilgili 'İspatlayın istifa edeceğim' demişti ancak Portakal'dan hiçbir açıklama gelmedi.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2018 02:31

İLGİLİ HABERLER