Medya
  • 22.8.2016 00:15

Fethullahçılar hangi Haber Sitesi'ne 500 bin dolar teklif etti

Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Haberdar.com sitesi Genel Yayın Yönetmeni Said Sefa'nın Twitter hesabı hacklenerek özel (DM) yazışmaları yayımlandı. Yayımlanan mesajlarda, ABD'lilerin 500 bin dolar destek teklif ettiği ortaya çıktı.

"İlhan" adında biri ile yazışan Said Sefa'nın"Olayın boyutu çok farklı... Az önce aradılar birazdan gelecekler. Aramızda kalsın kimseye söyleme sakın. İlk etapta 500 bin dolar destek verebiliriz demişler ki bu da ilk etapta. Anlatabildim mi?" diye yazdığı görüldü.

FETÖ’nün medyadaki terör yuvalarından Haberdar.com sitesi Genel Yayın Yönetmeni Said Sefa’nın Twitter hesabı hacklenerek özel (DM) yazışmaları yayımlandı.

Yayımlanan mesajlarda, ABD’lilerin 500 bin dolar destek teklif ettiği ortaya çıktı.

“İlhan” adında biri ile yazışan Said Sefa’nın “Olayın boyutu çok farklı… Az önce aradılar birazdan gelecekler. Aramızda kalsın kimseye söyleme sakın. İlk etapta 500 bin dolar destek verebiliriz demişler ki bu da ilk etapta. Anlatabildim mi?” diye yazdığı görüldü.

Mesajların yayımlanmasından sonra söz konusu teklifin yapıldığını kabul eden Sefa, ancak bu teklifi kabul etmediğini öne sürdü.

Said Sefa şunları yazdı:

“Bazı dm yazışmalarını paylaşıp ABD sana neden 500 bin dolar teklif etti, diyorlar? Dedikleri dogru. Abd’li bazı medya temsilcileri geldi. Haberdar’ı yakından izlediklerini takdir ettiklerini söylediler. Medya konusunda işbirliği yapalım; ne isterseniz destek olalım dediler. Haberdar’la isbirligi konusunda sadece 500 bin dolar değil bir faninin kolay kolay reddedemeyeceği teklif sundular. Bazı yazarlarımız şahit. Maddi konuda zora girmeme evimi, arabamı satmama rağmen gelen teklifleri “ben bağımsız devam edeceğim” diyerek elimin tersiyle ittim.”

İLHAN O CIA MUHBİRİ İLHAN

Sefa’nın yazıştığı “İlhan”ın Haberdar’ın da yazarı olan Washington muhabiri İlhan Tanır olduğu tahmin ediliyor. Tanır CIA muhbiri bir FETÖ’cü.

 

Odatv.com

Güncellenme Tarihi : 22.8.2016 01:22

İLGİLİ HABERLER