Medya
  • 17.3.2017 00:26

FETO'cu Eyüp Can'ın yardımcısı Hain Blick Gazetesi temsilcisi oldu

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Medya Kritik Programı’nda FETÖ’cü alçakların 1 Nisan ve 7 Nisan’da okullarda gezi benzeri bir hareket başlatacakları uyarısında bulundu. Uğur, “Bu hareketleri CHP de destekleyecek. Şimdiden herkesi uyarıyorum” dedi.

MHP’den atılan Meral Akşener’in FETÖ ağzıyla konuştuğunu belirten Fuat Uğur, “Meral Akşener, ‘Referandumdan yüzde 100 evet çıksa bile meşrutiyeti yok’ diyor. Kimden aldığın yetkiyle bunu söylüyorsun? Fetullah Gülen denen terörist sürekli bahar bahar diye sayıklıyor. Buradan uyarıyorum. Bu alçaklar 1 Nisan ve 7 Nisan’da okullarda gezi benzeri hareketler başlatacaklar. CHP de bu hareketleri destekleyecek. Şimdiden gereken yapılmalı” dedi.

Akşener’in hiç bir tabanı olmamasına rağmen Hürriyet Gazetesi tarafından haber yapılmasını da eleştiren Fuat Uğur, aynı kurumdan olan Doğan Haber Ajansı’na da sert çıktı. CHP’li Bektaşoğlu’nun kahvehanede ‘Evet’ diyenlere saldırdığını ancak DHA’nın bunun tam tersini yazdığını kaydeden Uğur, “Utanmaz, rezil, ahlaksızlar. Utanmaz alçaklar. Kepazeliğin dibini buldunuz. Haberciliği yerin dibine soktunuz” diye konuştu.

KÜÇÜK: DOĞAN YAYIN GRUBU BU ÜLKENİN KANSER HÜCRESİDİR

Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Pensilvanya’nın ağzıyla konuşuyor” dediği Meral Akşener’i haber yapan Hürriyet Gazetesi’ne çok sert dille yüklendi. Küçük, “Doğan Yayın Grubu bu ülkenin kanser hücresidir. Sökülüp atılmadan vücut rahat etmeyecektir. Bunun atılması lazım ve atılacaktır da” dedi. Gruptaki haberleri FETÖ’cü Eyüp Can’ın ve yardımcısı Bülent Mumay’ın yaptırdığını belirten Cem Küçük, “Bülent Mumay, şimdi nerede? Türkiye düşmanı manşetler atan Blick Gazetesi’nin temsilcisi olmuş. Bu hainlik bazı gazetecilerin genlerinde var” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2017 01:54

İLGİLİ HABERLER