Medya
  • 9.2.2016 10:10

FETÖ’nün medyası PKK’nın emrinde

FETÖ’nün medyası PKK’nın emrinde

Şırnak’ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlarda sona yaklaşıldı. Büyük paniğe kapılan ve çırpındıkça batan PKK’ya, Paralel terör örgütünün elemanları destek verdi. Fethullahçı Terör Örgütü’nün ( FETÖ) tetikçileri olduğu bilinen firari sanıklar Adem Yavuz Arslan ve Tuncay Opçin, Twitter üzerinden PKK’ya resmen sahip çıktı. FETÖ'nün 'top sakal' çetesinden Opçin, Cizre’de yapılanların katliam olduğunu savundu.

TEPKİLERDEN KORKTU

Güneydoğu’da 90’lı yılların yeniden yaşandığını iddia eden Opçin 60 teröristin öldürülmemesi (Şırnak Valiliği sayıyı 10 olarak açıkladı), yargıya teslim edilmesi gerektiğini ileri sürdü. Bir diğer tetikçi Adem Yavuz Arslan ise kapalı mekandaki 60 kişinin silahlı olsa bile öldürülmemesi gerektiğini yazdı. Arslan gelen tepkiler üzerine geri adım atarak bu tweet’i sildi. Ardından savunmaya geçti. Tweet’i silmesinin nedeninin ise küfürler olduğunu söyledi. Ancak “PKK’ya karşıyım” diye yazsa da kimseyi inandıramadı. Vatansever Twitter kullanıcıları Arslan’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

TÜRKİYE’YE TEHDİT

FETÖ, terör örgütü PKK'nın propagandasını kendi medya organları üzerinden yapacak kadar alçaldı. Aksiyon Dergisi, PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'lilerle röportaj yaptı. YPG'den “Bozan” kod adlı sözde komutan, Rojava'da yaşananların aynısının Türkiye'de de yaşanacağını ileri sürdü. FETÖ yayını üzerinden küstah tehditler savuran Bozan, “Bize birkaç ay lazım. Sonra Türkiye’de (YDGH’den dönüşen) YPS’nin yardımına yetişeceğiz. Yani baharın gelmesi yeterli. Türkiye’de işimiz zor olacak ama imkânsız değil. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" ifadelerini kullandı.

Nesrullah SONAY -BUGÜN GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:18

İLGİLİ HABERLER