Medya
  • 27.6.2016 10:40

Hayat Şarkısı 21. bölüm sezon finali çok konuşulacak!

Hayat Şarısı dizisi sezon finali için nefesler tutuldu. Salı akşamı 21. bölüm sezon finali ile izleyici karşısına çıkacak olan Hayat Şarkısı dizisinde Hülya ve Mahir yolun sonuna geliyor. İşte sezon finalinden merak edilen dakikalar..

Hülya ile Mahir, bu kez kendilerini bir oyunun içinde buluyorlar! İkili yine düşmanları alt edebilecekler mi? Hayat Şarkısı, heyecan dolu sezon finaliyle 28 Haziran Salı 20.00'de!

Hayat Şarkısı Sezon Finali ile ekranlara geliyor! Hülya yolun sonun geliyor ve tüm sırlar açığa çıkıyor.

Cem ve Zeynep’in planı devreye girmiş Mahir’in annesi Emine kaçırılmıştır. Mahir, anne dediği Emine’yi kurtarabilmek için Hülya’nın sırlarını tek tek açıklamak zorundadır. Hasta olan Emine’yi kurtarmak için süre kısıtlıdır. Hülya artık bu savaşta tek başınadır.

Aylin, Kerim ile karşılıklı görüşmek ve Kerim’in okuldan atılmasına sebep olan olayların gerçek yüzünü anlatmak için İstanbul’a gelir. Kerim bu görüşmenin tüm ailenin huzurunda yapılmasına karar vermiştir, Aylin’i eve çağırır.

Filiz ve Nurgül, Bayram’a Mehmet hakkındaki sırları anlatmak, Mehmet’in annesinin Filiz olduğunu açıklamak için Bayram ile buluşur. Hülya her yönden sıkışmıştır ve bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

HAYAT ŞARKISI 21. BÖLÜM SEZON FİNALİ 2. FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI 21. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nurgül, Aylin'e ulaşabilmek için her yolu denerken, devreye Kerim giriyor!

Hüseyin’in Cem’i vurmasının ardından, Zeynep de beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştır. Cem ve Zeynep, başına gelenlerden Hülya’yı sorumlu tutarlar ve intikam almak için gözü kara bir plan hazırlayıp devreye sokarlar. Artık her şeyi göze almışlardır.

Nurgül, Aylin’e ulaşmayı başarır. Yakalanıp hapse gideceğinden korkan Aylin, geçmişte yaşananların perde arkasını itiraf etmek için Kerim’i arar. Kerim ile Aylin karşılıklı görüşmek için sözleşirler. Mahir ve Hülya’nın etrafındaki çember daralmakta, her ikisi de bir çıkış yolu bulmak için tüm güçleriyle savaşmaya hazırlanmaktadır.

Hayat Şarkısı 21. Bölüm Fragmanı yayında! Hülya ile Mahir, kendilerini bir oyunun içinde buluyorlar; büyük ortaklıkta yol ayrımına geliniyor!
Aylin, Cevher Ailesi'nin köşküne geliyor; Filiz ise sonunda Bayram Cevher ile yüzleşiyor! Hayat Şarkısı, heyecan dolu sezon bölümüyle Salı 20.00'de!

 

Güncellenme Tarihi : 27.6.2016 10:42

İLGİLİ HABERLER