Medya
  • 10.7.2017 11:46

İlker Ayrık'tan FOX TV'de DHKP-C'ye destek mesajı

Türk ve İslam düşmanı FOX TV yeni bir rezalete daha imza attı. FOX TV’de yayınlanan İlker Ayrık’ın programında açlık şovu yapan DHKP-C militanları Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için propaganda yapıldı.

Kamuoyunun tanıdığı 111 isim, tutuklu akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça için çağrı metni yayınlamıştı.

Müjde Ar, Müjdat Gezen, Nejat Yavaşoğulları, Rutkay Aziz, Selçuk Yöntem, Şevket Çoruh ve Zuhal Olcay’ın da aralarında bulunduğu 111 isim, açıklamaya imza atmıştı.

BAKAN SOYLU’DAN TEPKİ
Bu bildiriye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tepki göstermiş ve “Hepimizin devletini terör örgütü karşısında suçlu göstermek için yola çıkanlar neyin altına imza attığınızın farkında mısınız?” ifadesini kullanmıştı.

111 kişinin ardından çağrı metni imza kampanyasına dönüşmüş ve yeni isimler DHKP-C’ye destek vermekle suçlanan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için imza vermeye başlamıştı.

İLKER AYRIK’TAN DHKP-C ŞÜPHELİLERİNE DESTEK
Bildiriye imza atmayan oyuncu İlker Ayrık da DHKP-C şüphelisi tutuklu Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya desteğini farklı bir yoldan açıkladı.

Nuriye Gülmen’in Twitter hesabından, FOX TV’de yayınlanan programında”Nuriye ve Semih” isimlerini kullanarak propaganda yapan İlker Ayrık’a teşekkür edildi.

ilker2

medyagündem
 

Güncellenme Tarihi : 10.7.2017 11:57

İLGİLİ HABERLER