Medya
  • 14.10.2016 01:30

İşte Diriliş Ertuğrul'un 3. sezon fragmanı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 3. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı.

TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyordu. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ dün akşam yeni bölüm fragmanının yayınlanacağı tarihi vermişti. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş "Ertuğrul"un 59. bölümünde Ertuğrul, Noyan'ı yakalayarak bir kez daha Saadettin Köpek'in oyununu bozdu. Ertuğrul, Noyan'ı öldürmediği gibi, Turgut'un öldürmesine de izin vermedi.

Bu karara öfkelenen Turgut, hem Ertuğrul'un yanından hem de obadan ayrıldı. Ertuğrul ise Noyan'ı öldürmeyerek, Saadetin Köpek'le olan işbirliğini ortaya çıkarmak niyetinde.

Diğer yandan Noyan ve Boğaç'ın Ertuğrul'un eline geçtiğini öğrenen Saadetin Köpek, telaşlandı. Noyan ve Boğaç'ın konuşması, bütün yaptıklarının ortaya çıkmasına neden olacak.

Obada ise Tuğtekin ve Gökçe'nin yası devam ediyor. Dodurgalılar Tuğtekin Bey'in yerine gelecek aday için çalışmalara başladı. Artuk ve Akça Bey'in aday olduğu seçim bir hayli sert geçti.

Akça Bey Saadetin Köpek'in yardımlarıyla da Dodurgalılar'ın yeni beyi oldu. Ertuğrul, Sultan'a gitmeden önce Halime'yi almak için obaya gitti. Sungur ise Gündoğdu'nun yardımıyla Yiğit'in peşine düştü.

Yiğit'in yerini bulan Sungur Tekin'le, alplar arasında arbede yaşandı. Ertuğrul, Sungur Tekin'in şehzadeyi öldürmesine engel olmak için araya girdi ve yaşanan arbedede Sungur Tekin, ağır bir yara aldı.

Güncellenme Tarihi : 13.10.2016 22:34

İLGİLİ HABERLER