Medya
  • 26.11.2018 22:09

İşte Şeyma Subaşı'nın Acun'dan alacağı nafaka rakamı

 Fransa'da yaptıkları evlilikleri çok konuşulan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bugün saat 14:00'te görülen dava ile boşandı. 8 dakika içerisinde tek celsede boşanan çiftin bu yıldırım ayrılıkları magazin gündemine oturdu. Dava sonrası Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın neden boşandıkları açıklanmıştı. İşte boşanma sonrası Şeyma Subaşı'nın alacağı aylık nafaka bedeli...

Şeyma ne kadar nafaka alacak?

 

Söylentilere göre temmuz ve ağustos ayından beri çiftin gündeminde boşanma konusu vardı. Ancak Acun Ilıcalı evliliğini kurtarabilmek için 4-5 ay daha direndi.

TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı ile eşi Seyma Subaşı Ilıcalı birlikte geldikleri Silivri Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çifti 9 dakikada boşadı.

125 BİN LİRA NAFAKA
Anlaşmalı olarak görülen boşanma davasındaki protokole göre Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’ya aylık 125 bin lira nafaka verecek.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı... Şeyma ne kadar nafaka alacak

 Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama:

“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik, konuştuk,kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi, hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

İLK İŞİ İŞİNE GİTMEK OLDU

Şeyma Subaşı, boşanır boşanmaz Bebek'te açtığı restorana gitti.

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili çarpıcı iddialar konuşulmaya başlandı

Zeynep Yılmaz ile evliyken tanıştığı Şeyma Subaşı ile birlikte olmaya başlayan ve bu ilişkiden de Melisa adında bir kız çocuğu bulunan Acun Ilıcalı evliliğini bitirdi.

 

Güncellenme Tarihi : 26.11.2018 23:20

İLGİLİ HABERLER