Medya
  • 18.12.2014 23:42

Küfürbaz STV spikeri şimdi yandı

Samanyolu TV spikeri Asım Yıldırım'a hakaret davasıTwitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretlerde bulunan Samanyolu TV spikeri Asım Yıldırım'a dava açılıyor.Asım Yıldırım, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Ey Recep T” diye seslenerek “Allah belanı versin” dedi.

CUMHURBAŞKANI'NA AĞIR HAKARETLER

Beddualarına küfür ve hakaretler de ekleyen Yıldırım, Erdoğan için “Pers uşağı, ikinci evci, şaklaban, şizofren, hırsız, vatan haini, sahtekar, yamuk, dindar görünümlü vahşi” ifadelerini kullandı. Yıldırım daha sonra büyük tepki çeken sözlerini “STV’den uyarı aldım” deyip sildi.

AK Parti Genel Merkezi Hukuk Müşaviri Avukat Ali Özkaya ise Twitter sayfasından Asım Yıldırım’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

İŞBAŞARAN TUTUKLANMIŞTI

Asım Yıldırım’ın küfür ve hakaretleri sonrası çok sayıda Twitter kullanıcısı eski AK Parti milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanmasını hatırtlattı. Bir soruşturma kapsamında hakkında yakalama emri çıkarılan eski AK Parti Milletvekili Fevzi İşbaşaran, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçede bulunan bir otelde gözaltına alınmak istenmesi sırasında, polisleri kapıda bekleterek odasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik küfür ve hakaret içeren tweetler atmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER