Medya
  • 30.8.2009 12:17

MEDYA AHMET HAKAN'IN EVİNDE BULUŞTU

Akşam gazetesi yazarı Tuğçe Tatari Ahmet Hakan'ın evindeki medyanın buluşmasını köşesine taşıdı.

Partide neler yaşandı?

Son günlerin 'en güçlü' medya buluşması

Geçen hafta bu partiyle ilgili birçok internet sitesinde haber çıktı. Hepsini bir kenara bırakın.
Partide gerçekten neler olduğunu öğrenmek istiyorsanız okumaya devam edin. Bu köşenin takipçileri Cuma yemeklerinden haberdar... Yemeklerin kadrosundan da... Yazın başlamasıyla beraber Cuma yemekleri de tatile girdi. Tüm katılımcılar seyahatlere çıktı. Uzun bir ara oldu bizim için. Bu arada hayatlarımızda yaşanan değişiklikleri konuşmak, tekrar ameliyat olan Ahmet Hakan'a geçmiş olsun ziyareti ve birbirini özleyen Cuma ekibinin buluşması amacıyla düzenlendi bu gece. Her zamanki adresi Nişantaşı Salomanje'de buluşulmadığı için de Çarşamba gecesi tercih edildi.
Buluşma mekanı Ahmet Hakan'ın eviydi. Yemekleri New York'tan gelen bir chef hazırlayacaktı. Ancak baskı ve strese dayanamayan chef yemeğe saatler kala ortamı terk etti. Ahmet Hakan'ın eli ayağı olan Tülay kriz yönetimini ele aldı ve mükemmel lezzette yemekler ortaya çıktı.
İşte o geceden notlar:
Gecenin en konuşulası konusu Erdal Şafak'tı. Fakat daha konu yeni başlamıştı ki Hıncal Uluç 'müdürüme laf yok' dedi ve bitirdi.

Daha önce de yazmıştım hatırlarsınız. Bu Cuma yemeklerinin kadrosundan bir gazete çıkabilir, hazır olun diye. İşte bu yemekte yeni bir karar daha çıktı. Gazetede sadece bir köşe yazarı olacak. Onun dışında herkes muhabir. Bu Fatih Altaylı'nın isteğiydi.

Ertuğrul Özkök, Ergun Kocabıyık'ın yazdığı 'Dolaylı hayvan' adlı kitabı okumamızı önerdi.

Evde konu bir ara Eda-Nurettin çiftine de geldi. 'Edacılar' ve 'Nurettinciler' eşit sayıda kaldı. Sonuçta kim haklı kim haksız noktasına gelemeden yeni konuya geçtik.

Doğan Satmış'ın gecenin en gözlemci katılımcısı olduğuna karar verildi. Konuşmaktansa gözlem yapmayı tercih etti.

Ahmet Hakan'ın kırık kolu ve kırış öyküsü epey espri yapılmasına neden oldu. Kendisi tüm iddiaları ustalıkla üzerinden attı.

Oray Eğin ve Ertuğrul Özkök, Özkök'ün evinde Oray'a özel yapılacak 'tavuk-pilav' için buluşmaya sözleştiler.

Mümtaz Soysal'ın kızı Defne Soysal gruba uyumuyla Cuma yemeklerinin yeni katılımcısı olacak gibi görünüyor.

Yiğit Karaahmet espri anlayışı ve neşesiyle Hıncal Uluç'un sevgisini kazandı.

Fatih Altaylı'nın evlilik yıldönümüydü o gece. Ancak eşi seyahatteydi. Sık sık telefonda konuştuğu Hande Altaylı'ya 'aşkım' diye hitap etmesi tarafımızdan beğeniyle karşılandı.

Bir gazeteci arkadaşımız kendisini telefonla arayan bir kişiye 'Ne yapayım evde televizyon izliyorum' dedi. Bu evde kahkahalara neden oldu. Fatih Altaylı 'Eee bu evdeki her ses televizyona da çıkıyor tabii, kız haklı' dedi.

Soner Yalçın gecenin nokta atışçısıydı. Sessizliğini genellikle koruyor ama her konunun final sözcükleri onun ağzından çıkıyordu.

Hıncal Uluç bir süre sonra evde cep telefonu kullanımını yasakladı.

O gece umre hakkında hiç konuşulmadı.

Aramızda 'bu gece kim eksik' diye düşündük. Ortak cevap 'kimse' oldu.

Ömer Erdem Cuma yemeklerinin startının Alaçatı'da yapılmasını önerdi. Ancak Cuma yemekleri kadrosu Hıncal Uluç'un önderliğinde Bodrum Rixos'a gidiyor. Önümüzdeki haftayı Rixos'ta geçirecek Cumacılar yeni sezonda yapılacak değişiklikleri ve masaya katılacak isimleri belirleyecek...

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER