Medya
  • 4.7.2017 10:58

Medyanın darbeci uğursuzları

Terör örgütlerinin sözde adalet yürüyüşüne destek vermesi gerçeğini sulandırmak isteyen Milliyet yazarı Mehmet Tezkan'a anlamlı cevap... Salih Tuna bugünkü yazısında Tezkan ve öncesinde benzer yazıları olan bazı isimleri bakın nasıl değerlendirdi...

Altan'ların küçüğü, "iç savaşın kanlı cehenneminden geçmeden işlerindüzelmeyeceğini" söylemişti.
Eleman Özkök de "demokrasi darbeyle de gelir" diyerek Sisi'ye selam çakmıştı.
Malumunuz, bekledikleri gelmedi.
Aslında geldi, de, başarılı olmadı.
Haliyle, "işleri düzelmedi."
Yani, millet 15 Temmuz'da çıplak ellerle tanklara karşı durunca, yollarına taşlar döşedikleri FETÖ darbesi ellerinde kaldı.

Manzara-i umumiye "iç savaş" öncesi lansman çalışması mesabesinde değil mi?
Bunun için...
Önce "kontrollü darbe" söylemini dolaşıma soktular, sonra da "Aslan Asker Şvayk" misali "Kontrollü Kemal"i yürüyüşe mi koştular?
Değilse...
Mehmetçiğe kurşun sıkan, halkımıza savaş uçaklarıyla saldıran, Cumhuriyet Savcısını makamında katleden bilumum terör örgütleri neden mahut yürüyüşü bu denli destekliyor?
Soru şudur:
15 Temmuz öncesi dile getirdiğimiz FETÖ tehlikesini "yolsuzluk" heyulasıyla dün karartmaya çalışanlar, bugün "adalet" lakırdılarıyla neyi karartmaya çalışıyorlar?

(...)

Hele hele Milliyet gazetesinin adı lazım değil köşe yazarı neyi karartmaya çalışıyor?
Dünkü yazısında bakınız ne diyor: "Neymiş? / Adalet Yürüyüşü'nü; PKK, FETÖ, DHKP-C destekliyormuş.. / Daha iyi ya.. / Keşke destekleseler../ Keşke 'adalet'şemsiyesine sığınsalar.. / Keşke bir kilometrelik Türk bayrağının altına girseler.. /Keşke düşmanlığı bırakıp, kardeşliği seçseler..
Bunlar nasıl lakırdılardır?
Daha doğrusu, bu nasıl kurnazlıktır?

(...)

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Güncellenme Tarihi : 4.7.2017 11:08

İLGİLİ HABERLER