Medya
  • 29.11.2014 10:02

Mustafa Karaalioğlu ilk kez konuştu

Star Medya Grubu'ndaki görevinden alınan gazeteci- yazar Mustafa Karaalioğlu, CNN TÜRK'te Akif Beki'nin sunduğu "Baştan Sona" programına katıldı.Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan ile birlikte aynı anda neden görevden alındıklarını açıklayan Mustafa Karaalioğlu, "Görevden alınışın çok doğal olmadığı açık" dedi.

Karaalioğlu, Ocaktan ve Cömert ile birlikte görevden alınmalarıyla ilgili "Biz çalışanız, başkaları da patrondur. Patronun bizimle çalışma kararı olduğu gibi çalışama hakkı da var. Benimle birlikte benim dışımda başka insanlarla da çalıştılar. Ben gruba geldiğimde patronum Ethem Sancak'tı gruptan ayrılırken de patronum aynıdır." dedi.

BU NOKTAYA NASIL GELİNDİ?

"Ben o kurumun bir numaralı yöneticisiydim. Bazı şeyler üstlendiğim sorumluluk nedeniyle perde arkası denilecek şekilde herşeyi ortaya koymak durumunda değilim." diyen Karaalioğlu yol ayrımına nasıl gelindiğine ilişkin "Çok doğal olmadığı ortada. Medyada sansasyon yaşatan ayrılmalardan birini yaşadık. Nasıl oldu konusuna gelince. Biz çalışanlar patron değiştiğinde bizimle çalışma mecburiyetinde değilsiniz dedik, benimle birlikte başka arkadaşlar da bunu yaptı. Benimle birlikte yola devam etmek istediklerini söylediler. Gündemin yoğunluğu ve süreçler nedeniyle bu süre uzadı. Pazartesi günü de bizim şirketten ayrılmamız kafaca hazır olmadığımız bir şey değildi. Patronun işe alma gibi işten alma hakkı vardır. Başka şekilde görevden alma olsaydı neler konuşulurdu onu bilmiyorum. Spekülasyon olacak, insanlar bize saldıracak şekilde spekülasyona yol açılacağını ben değil patronlar da düşünmemişlerdir.

" Para ile ilgili iddialar tamamen hayal mahsülü ve iftiradır" diyen Karaalioğlu, "Bunların bir kısmı biz orda iken dava konusu olmuştu. Bugün hala devam ediyor. Patronlar da bizler de bununla ilgili yargıya gittik. Bize yönelik yıpratma kampanyasının bir amacı var." dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:00

İLGİLİ HABERLER