Medya
  • 23.6.2016 12:06

O Hayat Benim'in 100. sezon finali fragmanı yayınlandı!

O Hayat Benim 100. sezon finali bölümüyle ekrana gelecek. Uzun soluklu dizi O Hayat Benim'de Bahar'ın işlediği cinayet herkesi derinden sarsar. Ateş cinayeti ne kadar üzerine almaya çalışsa da cinayet anında kaydedilen görüntü Bahar'ı ele verir. Efsun kaybettiği bebeği için Bahar'ı suçlar. Bahar mahkemede verilecek kararı beklerken vicdan azabı çekmektedir.

İşte O Hayat Benim'in 100. sezon finali bölümü fragmanı..

O HAYAT BENİM 100. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ FRAGMANI

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANACAK?

Bahar ve Efsun bir yol ayrımındadır! Efsun’un acısı kaldıramayacağı kadar büyüktür ve bebeğini kaybettiği için Bahar’ı suçluyordur. Bahar ise mahkemenin hakkında vereceği hükmü beklerken, asıl büyük vicdan azabını Efsun’un başına gelenlerden dolayı çekmektedir. Sultan, Efsun’un acısına son vermek uğruna her şeyi göze almıştır. Bahar ile Efsun’u sonsuza dek düşman yapacak bir oyun tezgahlanmaya başlar. Ama hiçbirinin hesap etmediği bir şey vardır. Kenan nihayet gözlerini açmıştır ve intikam istiyordur! Atahan ailesi de içten bir çöküş yaşarken, kimse güvende değildir artık. Bahar, Efsun, Ateş, Arda... Ortalık yangın yerine dönerken, bu alevler hepsini yutmak üzeredir! O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

O Hayat Benim'in 100. sezon finali öncesi fragmanı yayınlandı!

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar’ın kaçışı ve Efsun’la Arda’nın onu yalnız bırakmayışı, iki kız kardeşi hiç olmadığı kadar yakınlaştırmaktadır. Herkes adına büyük fedakârlıklar gerektirir bu yolculuk... Ömer, Bahar’ı yirmi dört saat içinde yakalamak konusunda son derece kararlıdır. Ateş de peşindeki Ömer’i atlatıp Bahar’a kavuşabilmek için gözünü karartacaktır. Bahar’ın durumunu ve Sultan’ın yeğenleriyle ilgili zaafını kendi çıkarları için kullanacak insanlar türer dört bir tarafta. Atahan ailesi için de bir dağılma sürecidir sanki bu... Bahar ve Efsun’un yolculuğu, herkesin hayatının yeni dönemini başlatacak, beklenmedik olaylara gebedir. İki kardeşi yakınlaştıran bu süreç, belki de her şeyin sonu demektir aslında!

O HAYAT BENİM DİZİSİNİN KONUSU

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma... O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.

OYUNCULAR

KEREMCEM (ATEŞ)

Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var. Atahan ailesiyle ilişki kurmasının sebebi de bu sırra dayanıyor.

EZGİ ARASOĞLU (BAHAR)

21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden…

CEREN MORAY (EFSUN)

21 yaşında. Hoş, dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, Efsun. Sebebi belli. Bahar’ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor.

İCLAL AYDIN (HASRET)

Bahar’ın gerçek annesi... Mersin’li bir toprak ağası olan Yusuf’un tek evladı. İstanbul’da üniversite kazandığında Yusuf herkesin sözüne karşı çıkıp, “Ben kızıma güveniyorum” diyerek İstanbul’a göndermiş Hasret’i. Hasret de babasının yüzünü kara çıkarmamış ilk yıl. Ama sonra Mehmet Emir’le tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlar.Hasret güzel, ayakları yere basan, cesur, öz güveni yüksek ve gururlu bir kadın... Hayata karşı kaldırdığı bütün kalkanları önce Efsun sonra da Mehmet Emir karşısında iniyor bir bir. Sıcak, insana huzur veren bir ses tonu var. Ancak cümleleri, düşüncelerini hiçbir yanlış anlamaya fırsat vermeyecek kadar keskin. Dinlerken insanın gözlerinin içine bakıyor; ruhunu okumak istercesine. Bir tek Mehmet Emir’in gözlerinin içine bakamıyor uzun uzun; kalbini ele vermekten korktuğu için o da... Tavırları sakin ama ağırkanlı

OYA BAŞAR (SULTAN)

Nuran'ın ablası Sultan, elli yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hâlâ havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat.

SİNAN ALBAYRAK (MEHMET EMİR ATAHAN)

45 yaşında. Hoş bir adam. İyi niyetli, sabırlı ve disiplinli. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun’un Mehmet Emir için anlamı büyük. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlanıyor. Gerçek kızının Bahar olduğunu bilmeden.

Güncellenme Tarihi : 23.6.2016 12:08

İLGİLİ HABERLER