Medya
  • 28.2.2015 21:43

Paralel gazeteciler MATEMDE

Yıllardır barış ve çözüm için yoğun çaba sarfettiğini zannettiğimiz Sol liberaller ve Paralel örgütün medyadaki sorumluları, çözüm yolundaki tarihi günü ölüm sessizliği ile karşıladı. Bazı yazarlar ise süreci sabote etmek ve sulandırmak için yoğun çaba sarf ettikleri görüldü.

Yıllardır çözüm, barış, diyalog, birlikte yaşama, kardeşlik sözcüklerini dillerinden düşürmeyen liberaller, sosyalistler,paralelciler bugün barış yolunda atılan tarihi adımı görmezden geldi. 

Son 2 yıldır çözümü sabote etmek için Paralel çete ile birlikte ittifak eden sol liberaller, tahrik ederek çözüm masasından kaldırmaya çalıştıkları çalıştıkları HDP'lilerden gelen bu tarihi adımın hayal kırıklığını yaşıyor. 

Sosyal medyayı çok iyi kullanan bu isimlerin Sırrı Süreyya Önder ve Yalçın Akdoğan'ın yaptığı açıklamadan tam 8 saat sonra sessizliğini korumaları şaşkınlıkla karşılandı. 

Paralel örgüte Mehmet Kamış, Gültekin Avcı, Önder Aytaç, Mehmet Baransu ve Tuncay Opçin gibi kalemler ise sessizliğini bozarak barış için atılan tüm olumlu adımlara yönelik saldırılarını sürdürdü ve çözüm sürecini sulandırmak için Twetter üzerinden provakasyona devam etti.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:52

İLGİLİ HABERLER