Medya
  • 18.12.2014 22:21

STV spikeri Erdoğan'a küfretti

Fethullah Gülen'den sonra cemaatinin mensupları da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret ve beddualara başladı. STV spikerlerinden Asım Yıldırım, twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik haddini aşan ifadeler kullandı.

STV'nin spikerlerinden Asım Yıldırım twitter hesabından Cumhurbaşkanına küfür, hakaret ve beddualar etti. Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın da gözlatına alındığı paralel yapıya yönelik son operasyonlara tepki gösteren Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etti.

Erdoğan'a "Ey Recep t" diye seslenen Yıldırım, "Allah belanı versin" dedi. Beddualarına küfür ve hakaretler de ekleyen Yıldırım Erdoğan için, "Pers uşağı, ikinci evci, şaklaban, şizofren, hırsız, vatan haini, sahtekar, yamuk, dindar görünümlü vahşi" ifadelerini kullandı.

Sandığa bidonla gitmişti

Bugun Cumhurbaşkanı küfür, kaharet ve beddualar eden Asım Yıldırım, 2011 yılındaki milletvekili genel seçimlerinde sandığa bidon ve atletle giderek, AK Parti seçmenine "bidon kafalı" ve "göbeğini taşıyan" şeklinde hakaretler eden ulusalcılara savaş açmıştı. Yıldırım bu hareketinden dolayı STV'deki işinden bir süre uzaklaştırılmıştı.

Fethullah Gülen de etmişti

Fethullah Gülen, 17 Aralık darbe girişiminden sonra hakkındaki suçlamaları reddederek çok büyük tepki çeken bir beddua yaparak şunları söylemişti: “Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin.” Gülen geçtiğimiz günlerde de şahsi sitesinden yayınlanan videoda taraftarlarına “direnin” çağrısı yapıp beddualarına devam etti. Gülen şu ifadeleri kullandı: “Zalimin işini kolaylaştırmak bir vebaldir. Zorlasın, göbekleri çatlasın, beyin kanamasından gitsinler.”

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER