Medya
  • 3.4.2018 00:51

Survivor'da yeni takımlar belli oldu

Survivor 2018'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Sevilen yarışmada konseptin değişmesinden önce son oyun oynandı. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı ve bu hafta yarışmaya kim veda etti? İşte bu soruların cevapları ve bu akşam açıklanan yeni takımlar...

Survivor'da eleme gecesi heyecanı yaşanıyor. Survivor'da konseptin değişeceği açıklamasının ardından bu akşam eski konseptte son ödül oyunu oynandı. Peki Survivor'da son ödül oyununu hangi takım kazandı ve bu hafta elenen isim kim oldu?

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da yeni konsept öncesi oynanan son ödül oyunu büyük heyecana sahne oldu. Ödülün köfte-patates olduğu zorlu oyunu Gönüllüler takımı 10'a 8 skoruyla kazandı ve son ödül oyunun sahibi oldu.

SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da erkekler arasından oynanan sembol oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Ümit ve Hilmi arasında oynanan finali kazanan isim Hilmi oldu ve Hilmi bu oyunu ilk kez kazanmış oldu.

Survivor'da kadınlar arasında oynanan sembol oyunu oldukça heyecanlı geçti. Birsen ve Nagihan arasında oynanan finali kazanan isim Nagihan oldu ve Nagihan bu oyunu ilk kez kazanmış oldu.

ACUN ILICALI: "BUGÜN İTİBARİYLE BİTİRDİK"

Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018'de dün akşam ekranlara gelen ada konseyinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. All Star-Gönüllüler konseptinin sona erdiğini duyuran ünlü yapımcı, ilk All Star takımından kalan 11 kişinin, 5 ve 6 yarışmacı olarak iki takıma dağıtılacağını ve yeni konseptin All Star-All Star'a karşı şeklinde olacağını söyledi.

1. ALL-STAR TAKIMI

Hakan, Nagihan, Hilmicem, Murat, Damla, Anıl, Cumali, Funda, Yağmur, Birsen, Nevin.

2. ALL STAR TAKIMI

Sema, Adem, Turabi, Sahra, Ümit, Yiğit, Elif, M. Kemal, Berna, Emre, Merve.

YARIN SABAH YENİ TAKIMLAR BULUŞUYOR

Acun Ilıcalı "Bu akşam eski takımlar olarak son kez bir gece geçireceksiniz ve yarın sabah itibariyle yeni takımlarınızla buluşacaksınız." dedi.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta elenen isim Nevin Yanıt oldu.

Güncellenme Tarihi : 3.4.2018 00:52

İLGİLİ HABERLER