Medya
  • 24.6.2016 09:44

Survivor'da Semih Öztürk devam edebilecek mi?

Survivor’da dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk, geçirdiği ameliyatın ardından Survivor adasına geri döndü.

Semih'in yaşadığı sakatlık sebebiyle yarışacak durumda olmadığını belirten Acun Ilıcalı, kimsenin hakkının yenmemesi için Kıbrıs'taki finale 5 yarışmacının da katılacağını söyledi.

Ayrıca Survivor 2016'da kritik final öncesi çok önemli kararlar da alındı. Ilıcalı, dün akşamki konseyde Semih'in adaya dönmesinin ardından yapılan değişiklikleri açıkladı.

"FİNAL 5 YARIŞMACIYLA OLACAK"

İşte Acun Ilıcalı'nın konuyla ilgili açıklamaları: "Semih bundan sonra oyunlar katılacak durumda değil. Olağan dışı durumlarda toplanıp adil çözümler getiriyoruz. Çok kafa patlatıyoruz. Adaleti nasıl bozmayız diye uğşarıyoruz. Semih dokunulmaz olursa ve dördünüzden birisi giderse, bu adil bir durum olmaz. Semih'in dokunulmaz olması bu da adil olmaz. Onu aday göstertmek adil olmaz. Bunun tek bir çözümü vardı biz de ona karar verdik. Survivor'ın büyük finali bu sene 5 yarışmacıyla olacak" dedi.

SEMİH SADECE OYLAMALARA ÇIKACAK

Semih'in büyük finaldeki hiçbir oyunda oynamayacağını söyleyen Ilıcalı, "Beşinizde Kuzey Kıbrıs'taki büyük finale gidiyorsunuz. Semih oyunlarda olmayacak kalan 4 yarışmacı büyük final oyununu oynayacak. Bu final oyununda birinci olan arkadaşımız direkt olarak final, ikinci olan arkadaşımız yarı final koltuğuna oturacak. Birinci ve ikinci olamayan arkadaşlar Kıbrıs'taki birinci günde Semih'le oylamaya çıkacak ve o akşam iki kişi elenecek. Kalan bir kişi de daha önceden belirlenen iki kişiyle finalde yarışacak." şeklinde konuştu.

29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finalde Survivor 2016'nın birincisi belli olacak. Birincilik koltuğuna oturan isim ise 500 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2016 09:45

İLGİLİ HABERLER