Medya
  • 23.6.2016 12:08

Tatlı İntikam dizisinin 14. bölüm fragmanında Pelin'den şok eden karar!

Tatlı İntikam her hafta keyifli bölümleriyle ekrana geliyor. 14. bölümüyle ekrana gelecek Tatlı İntikam'ın yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölüme dair ipuçları veren fragmanlarda Rüzgar ve Sinan'ın evlilik oyunu ortaya çıkıyor. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Pelin'e Sinan bu oyunu en kısa zamanda sonlandıracağına dair söz veriyor. Gözyaşlarına boğulan Pelin aşk hayatındaki karmaşaya daha fazla dayanamayarak Paris'e mi gidiyor?

İşte Tatlı İntikam'ın yeni bölüm fragmanları ve detaylar..

Tatlı İntikam dizisinin 14. bölüm 2. fragmanında Pelin'den şok eden karar!

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir. Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

 

Tatlı İntikam 13. Bölüm'de; Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirir! Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir. Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

 

TATLI İNTİKAM 14. BÖLÜM FRAGMANI - 1

TATLI İNTİKAM 14. BÖLÜM FRAGMANI - 2

Güncellenme Tarihi : 23.6.2016 12:10

İLGİLİ HABERLER