Medya
  • 21.1.2017 00:20

TRT Radyo'da Fethullahçı paniği

İki FETÖ’cünün TRT Kent Radyo’da program yapmaya başlamasını duyulmasının ardından, TRT Kent Radyo’dan apar topar bir açıklama yapıldı. Sözkonusu isimlerden magazinci Aykut Işıklar’ın işine son verildiği duyurulurken,  Aykut Işıklar ile birlikte Bugün TV’de çalışan Murat Erdin için”TRT radyolarında program yapmamaktadır” denildi.

Denildi denilmesine ama Fethullahçı Bugün TV'den TRT'ye transfer olan Murat Erdin için TRT tanıtım fotoğrafı bile çektirmişti. Bununla kalmayıp aşağıda açıklama da yapıldı.

erdin4

5 Ocak'ta Murat Edin'in TRT Kent Radyo'da ekonomi program sunacağını duyuran TRT Radyo bu kez de "bu adam bizde çalışmıyor" gibi garip bir açıklama yaptı.
Sizde çalışmayan bir adamın tantımını niçin yaptınız ve o adamın resmini TRT'nin altında niçin yayınladınız o zaman. TRT yönetimi bu sorulara cevap veremedi.
İşte TRT'nin o garip açıklamaları

trt

Oysa Erdin’in TRT radyosundaki fotoğrafları ve duyurusu bir belge niteliği taşıyor. Birileri FETÖ’cüleri TRT’ye sızdırmaya çalışıp oyunları bozulunca böyle bir savunmaya geçtiler.

erdin3

KAFA KARIŞTIRAN ERSOY DEDE TWEETİ

TRT Kent Radyo’da eşiyle birlikte program yapan Star gazetesi yazarı ve 24 TV programcısı Ersoy Dede’nin attığı “TRT Radyolarına neden bu kadar saldırdıklarını anlamıyor musunuz? Çünkü TRT Radyolarına sızamadılar #TRTRadyolarınınYanındayız” tweetine bir anlam verilemedi.

TRT’ye FETÖ’cü sızmasını haber yapmayı “TRT radyolarına saldırı” olarak gösterme ucuz bir FETÖ’cü numarası sanki.

ersoy1

Güncellenme Tarihi : 21.1.2017 00:13

İLGİLİ HABERLER