Medya
  • 21.5.2018 01:00

Yandaş FOX TV İnce'nin reytingini bakın nasıl yükseltmiş

FOX TV'de Liderler FOX'ta adlı programa konuk olan Muharrem İnce'nin reytinglerinin beklenenden yüksek çıktığı açıklanmıştı. İşte o reytinginin neden yüksek çıktığı anlaşıldı..

Eğlence programı yazmışlar

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde, reytingleri ele alırken, FOX, Muharrem İnce'nin konuk olduğu programla ilgili bir ayrıntıya dikkat çekti.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, geçen Çarşamba günü, FOX TV'ye, "Liderler FOX'ta"programına konuk olmuştu.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu ise bugünkü köşesinde, reytingleri ele alırken, FOX'taki programla ilgili bir ayrıntıya dikkat çekti.

Eyüboğlu, "'Liderler FOX’ta’ reyting listesinde ‘eğlence’ olarak yer alınca, merak ettim sebebini" diye belirtirken, FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ü arayıp, durumu sorduğunu belirtti.

Eyüboplu, Şentürk'ün, "‘Liderler FOX’ta’nın kategorisini ‘Haber’ diye bildirdiklerini, Türkiye’de televizyonların reytinglerini ölçen Kantar Media-TNS’in yanlışlıkla ‘eğlence’ yazdığını söyledi" dediğini belirtti.

Bu özensizliği görmezden gelemeyeceğini ifade eden Eyüboğlu, "Elimde somut bir veri ve belge olmadığından, TNS’in reyting sonuçlarına itiraz edecek değilim, ama bu özensizliği de görmezden gelemezdim" dedi.

Eyüboğlu'nun yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

Güncellenme Tarihi : 21.5.2018 02:11

İLGİLİ HABERLER