Medya
  • 13.10.2014 23:23

Zaman Gazetesi al, cennete gir

Paralel yapı din tacirliğinde boyut atladı. İnsanların dini inançlarının istismar etmekte bir sakınca görmeyen Zaman gazetesi yeni bir skandala imza attı.

Paralel yapı artık iyice zıvanadan çıktı. Allah ile konuştuğunu iddia edecek kadar ileriye giden Fethullah Gülen'in paralel çetesi bu kez tiraj sıkıntısı yaşayan Zaman için yalana sarıldı.

CENNETTEN ARSA SATACAKLAR

Neredeyse kuponla 'Cennet'ten arsa satacak' aşamaya gelen paralel medya organlarının din istismarı hoşgörü sınırlarını aşacak boyuta geldi.

Ard arda gelen adli soruşturmalarla büyük zarar gören Gülen Çetesi tekrar eski günlerine dönmek için bu tür ahlak dışı yöntemleri sıklıkla kullanmaya başladı.

GÜLEN PARTİ LİDERİ GİBİ HAREKET EDİYOR

Son zamanlarda bir din alimine yakışmayacak söylem eylemleriyle ön plana çıkan Fethullah Gülen ve onun yandaşları bir dini hareketten çok bir siyasi parti gibi hareket ediyor.

PENSİLVANYA'DAN SİPARİŞ YAZI

Bir çıkar grubuna dönüşen Gülen Hareketi'nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Pensilvanya'nın talebi doğrultusunda skandal bir yazı kaleme alan Ali Ünal büyük bir rezalete imza attı.

İşte Ünal'ın Zaman'daki o yazısının bir bölümü:

"Fakir'e şahsen tanımadığım iki bacıdan Zaman'la ilgili iki rüya intikal etti: Biri şöyle: 'Türkiye, her tarafından depremlerle sarsılıyor. Fakat Hizmet'teki abiler bir kenarda dua ediyorlar, onların hepsi Zaman okuyucusuymuş.'

Diğeri de şöyle: 'Türkiye'nin her tarafına semadan ateşler yağıyor. Zaman Gazetesi Hizmet mensuplarının ellerinde şemsiye olmuş ve o şemsiyelerle ateşlerden korunuyorlar.'

İki rüya da, vâkıa mutabık ve dolayısıyla sâdık görünüyor. Zaman, Bugün, Aksiyon, STV, kardeş kanalları, Irmak TV, Bugün TV'ye Allah (c.c.), Türkiye'nin ve İslâm'ın şu önemli virajında çok büyük hizmetler yaptırıyor. Bu hizmet kervanına muhakkak destek olmak ve katılmak gerekiyor."

TAKVİM GAZETESİ
 
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:06

İLGİLİ HABERLER