Yaşam
  • 9.5.2021 11:45

Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüyor!

KAYNAK : YENİ AKİT

Ekranlarda Mehmet Ali Erbil İşkencesi! Mübarek günde ‘rezalet çıkarma’ çabası

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören sunucu Mehmet Ali Erbil yeniden ekrana döndürme çabası hortladı. Erbil’in yıllardır ahlaksız görüntülere sahne olan Çarkıfelek isimli rezil programı Kurban Bayramı’nda yeniden sunacağı öğrenildi.

2018 yılında evinin banyosunda düşen ve kaldırıldığı hastanede yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 235 gün yoğun bakımda tedavi görmüştü.

Şimdilerde tedavisine evinde devam edilen skandalların adamı Erbil’i yeniden ekrana döndürme çabası hortladı.

Rezillik yaptıkça değere binen Erbil’in, Kurban Bayramı itibariyle yeniden ahlaksızlığın alenen teşhir edildiği Çarkıfelek yarışmasını sunacağı öğrenildi.

Dün akşam gazeteci Bilal Özcan'ın Instagram hesabından açtığı canlı yayınına katılan Mehmet Ali Erbil, "Bu yaz bir programla ekrana gelir misin?" sorusu üzerine "Birçok prodüktör arkadaşım istiyor. Kurban Bayram'ı gibi ve haftanın 1 ya da 2 günü Çarkıfelek'le nostalji yapabiliriz. Güzel olur, insanlar özledi. Hem yarışmayı hem beni özlediler" dedi.

Mübarek günde ‘rezalet çıkarma’ çabası

Çarkıfelek adlı sözde yarışma programında yarışmacıların pantolununu indirmekten küfür etmeye, sunucu kızlara sarkıntılık etmekten müstehcen şakalara varana kadar her türlü rezalete imza atan Erbil’i hasta yatağından kaldırıp, Kurban Bayramı gibi kutsal bir günde yeniden ekranlara çıkartma projesi ‘kötü niyetli’ bir yaklaşım olarak değerlendirildi.

Erbil’in söz konusu programda eski skandal davranışlarını devam ettirip ettirmeyeceği merak edilirken, sosyal medyada duyarlı Müslümanlardan skandal girişime tepki geldi.

Güncellenme Tarihi : 9.5.2021 22:12

İLGİLİ HABERLER