Gündem
  • 29.5.2004 01:27

MEHMET ALİ ERBİL : UZANLAR BANA TAHDİTLE ANLAŞMA İMZALATTI

Star TV'ye 1 milyon 250 bin dolar ödemeye mahkum edilen Mehmet Ali Erbil, Uzanlar'ın kendisine şantaj yaptığını iddia etti.

Uzanlar bana şantaj yaptı

Üç yıl önce Çarkıfelek programı için Star TV ile 3 milyon 900 bin dolara anlaşma yapan, ancak ertesi gün anlaşmadan vazgeçtiği için Uzanlar tarafından mahkemeye verilen ve 1 milyon 250 dolar tazminat ödemeye mahkum olan Mehmet Ali Erbil, Uzanlar'ın kendisine tehdit ve şantaj yaparak sözleşme mzalattıklarını söyledi. Erbil konu ile ilgili şöyle konuştu: "Uzanların son mağduru benim. Bana şantaj ve tehditle bu anlaşmayı imzalattılar. Zaten ertesi gün notere gidip anlaşmadan vazgeçtiğimi bildiren belgeyi aldım ve onların verdiği çekleri iade ettim. Suçlu değilim. Temyize gideceğim, gerekirse Avrupa İnsan Hakları mahkemesine başvuracağım".

Mehmet Ali Erbil, İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde göz ameliyatı olacak olan bir hayranını ziyarete gitti. Esprileriyle hastayı hayranını ve hastane personelini kahkahalara boğan ünlü sanatçı, ameliyat önlüğü giyerek, şov yaptı. Ameliyata hazırlanan hayranını muayene eden Mehmet Ali Erbil, "Ben iyi bir doktorum, kimsenin canını yakmam" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:17

İLGİLİ HABERLER