Gündem
  • 25.5.2004 02:16

MEHMET ALİ ERBİL'DE UZANZEDE OLDU!..

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Star Grubu'na 1 milyon 250 bin dolar ödemeye mahkum edildi. Erbil, 3 yıl önce Star TV ile Çarkıfelek programı için 3 milyon 900 bin dolarlık sözleşme imzalamıştı. İmza karşılığında Uzanlar'dan çek alan Erbil, daha sonra Kanal D'nin kendisine teklif getirmesi üzerine, ertesi gün sözleşmeyi tek taraflı feshetmişti.

Aldığı çekleri Uzanlar'a iade ettiğini belirten Mehmet Ali Erbil, Kanal D ile sözleşme imzalamış ve Çarkıfelek isimli yarışma programını bu kanalda sunmaya başlamıştı. Bu durum karşısında Uzanlar kendisine dava açmışlardı. Uzanlar bu davayı açan taraf olmalarına rağmen, hakim tarafından haklı görülen Erbil, davayı kazanmıştı. Ancak, Erbil'in davayı kazanmasına rağmen Uzanlar, Yargıtay'a başvurmuştu. Olayla ilgili görülen dava şimdilerde sonuçlandı ve Mehmet Ali Erbil, mahkeme tarafından 1 milyon 250 bin dolar ödemeye mahkum edildi.

İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM

Davayı kaybetmesine çok şaşıran Mehmet Ali Erbil, bu olayın şokunu yaşıyor. Haksızlığa uğradığını söyleyen Erbil, Tercüman'a şöyle konuştu: "Ben Uzanlar'dan kesinlikle para almadım. Yıllardır bu piyasanın içindeyim. Sanatçılar arasında vergi sıralamasında üst sıralardayım. Beni herkes tanıyor. Bana verdikleri çekleri kendilerine iade ettim. Haklı olduğum ve ilk davayı kazandığım halde, şu anda 1 milyon 250 bin dolar ödemeye mahkum ettiler. Ancak bunu kabul etmeyeceğim. Çünkü temyiz hakkım var ve kesinlikle karşı dava açacağım. Bu iş öyle kolay kapanamaz. Sonuçta ortada benim aldığım bir para yok. Uzanlar'dan herkesin bir mağduriyeti var ama sanırım son Uzan mağduru ben oldum."

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:16

İLGİLİ HABERLER