Gündem
  • 31.3.2019 12:59

Mehmet Özhaseki oyunu kullandı! "Dua ediyorum..."

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki oyunu kullandı.

AK Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mehmet Özhaseki de oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından açıklama yapan Özhaseki, "Değerli basın mensupları bugün ülkemiz için güzel bir gün olacak inşallah. Aday arkadaşlar projelerini açıkladılar ya da kendilerine has bir kampanya dönemi yürüttüler. Bundan sonra ortaya çıkacak sonuca herkesin saygılı davranması gerekiyor. Takdir milletin, millet ne derse o olur. Ankara’mız için de ülkemiz için de hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

"Seçim sonuçlarını parti genel merkezinde takip edeceğim. Sonuçları alıp, arkadaşlarımızla değerlendirmelerde bulunacağız." ifadelerini kullanan Özhaseki, "Çok keyifli bir kampanya dönemi geçirdik, oy vermeyecek vatandaşlar bile nezaketli davrandı. En azından teşekkür ettiler. Onlarla daha çok muhabbet edip sarılarak ayrıldık. Keyifliyim, mutluyum." diye konuştu.

Seçim çalışmaları sırasında beş kilo verdiğini belirten Özhaseki, "Oradan oraya koştuk, yemek aklımıza gelmedi. Esnaf ziyaretleri iyi oluyor. Mesela kuruyemişçiden geçerken iki üç bir şey yiyorsunuz, tutuyor" dedi.

Özhaseki, en önemlisinin kimsenin burnunun kanamaması olduğunu belirterek "Çıkacak sonuca herkesin saygılı olması gerekir" ifadesini kullandı. Özhaseki, "Ülkemiz için de, Ankara için de hayırlısı olsun diye dua ediyorum" açıklamasında bulundu.

Oy kullandıktan sonra eve gideceğini belirten AK Partili Özhaseki sözlerini, "Çocuklarla oturacağım biraz. Teşekkür ediyorum arkadaşlar." diyerek noktaladı.

Güncellenme Tarihi : 31.3.2019 13:01

İLGİLİ HABERLER