Spor
  • 19.8.2009 15:10

MEHMET TOPAL: SAKATLIĞIM GEÇMİŞ DURUMDA...

Galatasaraylı futbolcu Mehmet Topal, sakatlığının tamamen geçtiğini belirterek, kendisine görev verildiği takdirde elinden geleni yapmaya çalışacağını söyledi.

Mehmet Topal, GS TV’ye yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 gündür takımla beraber çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti: "Antrenörlerimiz fizik yüklemelerimi yaptılar. Sakatlığım da tamamen geçmiş durumda. İnşallah bir daha böyle şanssız sakatlıklar yaşamadan sezona iyi bir şekilde devam ederiz. İnşallah bundan sonra her şey daha iyi olur.

Sakatlığımın tekrarlanması gibi bir durum yok. Zaten ilk sakatlığımda idmanlara biraz erken çıktım. Biraz zorladık tekrardan. Ama şu an hiçbir sıkıntı yok.Şükürler olsun iyi bir tedavi süreci geçirdim. Sakatlığımı atlatmış durumdayım.

Artık bütün gücümü takıma faydalı olmak için kullanacağım." Takımın izin yaptığı günlerde antrenörlerle çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Mehmet, "Artık karar teknik heyetimizin. Görev verirlerse her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım" dedi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Estonya’nın Levadia takımı ile yarın yapacakları karşılaşmanın kendileri için önemli olduğunu dile getiren Mehmet Topal, "Bütün takım tek yumruk olup bu maça iyi çıkmak istiyoruz. Burada gol veya goller atıp, ikinci maça avantajlı çıkmak istiyoruz. Şu anda her şey iyi durumda, takımda arkadaşlık ortamı da çok iyi. İnşallah bu arkadaşlığı ve güzel atmosferi sahaya yansıtıp, gol ve gollerle ilk maçı geçmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER